Nieuws

Bianca en Rob: nieuwe collega-adviseurs

Bianca en Rob: nieuwe collega-adviseurs

Bianca van Baar en Rob Zakee zijn onze nieuwe collega’s en komen ons team versterken. Hier zijn we erg blij mee. Bianca heeft haar afstudeerstage bij ons gedaan en Rob heeft jarenlange ervaring met complexe vraagstukken over ruimtelijke inrichting. Bianca gaat aan de slag als adviseur en Rob als senior adviseur. Hieronder stellen wij ze graag aan u voor.

Bianca van Baar

Bianca is economisch geograaf en studeerde Economic Geography aan de Universiteit Utrecht. Haar afstudeeronderzoek ging over multifunctioneel ruimtegebruik in transformatiegebieden in de Metropoolregio Amsterdam (MRA). Ze onderzocht de behoefte naar functiemenging onder bedrijven.  Ze werkt nu aan het project Utrecht Buiten, waar er wordt gekeken naar de onderlinge samenhang van recreatiegebieden en verschillende doelgroepen rondom Utrecht. Bianca is vindingrijk en houdt van complexe projecten.

Rob Zakee

Rob studeerde bosbouw, natuurbeheer en planologie aan de Wageningen Universiteit. Hij werkte o.a. op het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit aan verschillende projecten. Hij was procesmanager voor de Nieuwe Hollandse Waterlinie en wethouder in de gemeente Bunnik. Daarna heeft Rob zijn voetsporen verdiend als zelfstandig adviseur en interim manager. Rob is een bevlogen inspirator en krijgt energie van verbinding.

Wij zijn erg blij dat Bianca en Rob ons team komen versterken.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bureau BUITEN
Achter Sint Pieter 160
3512 HT, Utrecht