Nieuws

Bureau BUITEN maakt deel uit van het Linie Expert Team

Denktank voor ondernemers op de forten van de Nieuwe Hollandse waterlinie

Bureau BUITEN maakt deel uit van het Linie Expert Team

Het Linie Expert Team (LET) is een multidisciplinaire en vernieuwende denktank die ondernemers op de forten van de Nieuwe Hollandse waterlinie verder helpt. Bureau BUITEN is één van de experts binnen het LET team.

Samen met ondernemers kijken naar de mogelijkheden van forten
Het team wordt ingezet om processen op te starten, te versnellen of los te trekken. Hiertoe geven experts een advies over een probleem van ondernemer, eigenaar, gemeente en waterschap. Het kan hierbij gaan om fortontwikkelingen, recreatieve verbindingen en bredere gebiedsontwikkelingen.

16 experts en acht disciplines
Het Linie Expert Team bestaat op dit moment uit zestien experts, met acht verschillende disciplines. Deze experts buigen zich over complexe casussen rond thema’s als duurzaamheid, bouw, cultuurhistorie, natuur, financiën en hospitality. Lieke adviseert daarbij over mogelijkheden op het gebied van de vrijetijdseconomie, het aanscherpen van ondernemingsplannen en het proces van herontwikkeling.

Het team heeft in 2017 zeven initiatieven op forten verder geholpen: Fort Rijnauwen, Fort Spion, Fort bij Uithoorn, Fort bij Maarsseveen, Fort aan de Liebrug en Fort Abcoude.

Hulp nodig?
Heb je de deskundigheid van het team nodig? Neem contact op met Erik van Tooren, coördinator van het Linie Expert Team: erik.van.tooren@provincie-utrecht.nl 

Video
Bekijk onderstaande video over het Linie Expert Team, waarin een aantal forteigenaren vertellen hoe het LET team hen hielp met hun vraag.

Fotograaf: Anneke Wessels

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bureau BUITEN
Wittevrouwensingel 100
3514 AM Utrecht, Utrecht