Nieuws

Bureau BUITEN ontwikkelt duurzaamheidsscan voor bedrijventerreinen

Bureau BUITEN ontwikkelt duurzaamheidsscan voor bedrijventerreinen

Wij werken op dit moment aan de ontwikkeling van een duurzaamheidsscan voor bedrijventerreinen. Dit doen wij in samenwerking met collega-adviesbureau Infram. De scan geeft in één oogopslag inzicht in de kansen voor verduurzaming van een bedrijventerrein.

Inzichten in prioritering voor verduurzamen

In de scan worden kansen voor opgaven als circulariteit & reststromen, energie, klimaatadaptatie en ruimte & vastgoed, maar ook mobiliteit geanalyseerd en geprioriteerd. De scan geeft op deze manier direct inzicht in het potentieel voor verduurzaming en biedt een prioritering van stappen voor het verduurzamen van een bedrijventerrein.

Duurzaamheidskansen

De scan zal naast de belangrijkste duurzaamheidskansen ook inzichten bieden in mogelijke maatregelen per opgave en het daarbij benodigde proces. Op deze manier kunnen de betrokken partijen (gemeente, ondernemers en vastgoedeigenaren) direct aan de slag met de meest kansrijke verduurzamingsacties op het bedrijventerrein.

Meer informatie?

Wilt u weten op welke duurzaamheidsopgaven de grootste kansen liggen op uw bedrijventerrein en hoe u dit het beste kunt aanpakken? Of heeft u een concrete vraag op dit gebied die wij mee zouden kunnen nemen in de ontwikkeling van onze scan? Of een locatie waarmee u aan de slag zou willen en die wij als pilot zouden kunnen gebruiken? Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact op met Miles Copping via miles.copping@bureaubuiten.nl.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bureau BUITEN
Achter Sint Pieter 160
3512 HT, Utrecht