Nieuws

Bureau BUITEN verwelkomt vijf nieuwe adviseurs

Bureau BUITEN verwelkomt vijf nieuwe adviseurs

Begin dit jaar hebben wij maar liefst vijf nieuwe collega’s met de nodige werkervaring in ons team mogen verwelkomen. Graag stellen wij ze aan u voor.

Emma Klever
Emma heeft in 2014 cum laude haar Erasmus Mundus Master of Excellence Euroculture behaald aan de Rijksuniversiteit in Groningen en de Uniwersytet Jagielloński in Krakau. Vervolgens was Emma Hoofd Beleid bij de European Movement International in Brussel, een Europese platformorganisatie die nauw inspeelt op politieke- en beleidsontwikkelingen van de EU. Emma is goed bekend met verschillende Europese programma’s en met het samenwerken met een grote verscheidenheid aan internationale partners, iets wat Bureau BUITEN bij haar Europese projecten goed van pas zal komen.

Jaap Meijs
Jaap heeft vanuit zijn vorige functie als procesmanager bij Directie Huisvesting en Facilities van het Ministerie van Veiligheid en Justitie veel ervaring met vastgoedvraagstukken opgedaan. Hij werkte onder andere aan de realisatie van het Justitieel Complex Zaanstad, de grootste en meest innovatieve justitiële inrichting van Nederland. Daarvoor was Jaap werkzaam bij adviesbureau Public Result waar hij werkte aan brede regionale opgaven in krimp- en anticipeerregio’s op het gebied van voorzieningen en aan wijkontwikkeling.

Bart Versteegh
Bart heeft eerder in de advieswereld gewerkt als Consultant Locatieontwikkeling en Beleidsmanagement bij Ecorys. Daarnaast heeft hij jarenlang beleids- en proceservaring opgedaan bij veel gemeenten, zowel in dienstverband als op ZZP-basis. Bart is strategisch sterk en weet ingewikkelde processen met vele belanghebbenden goed aan te voelen en te begeleiden. Onderwerpen waar Bart zich graag mee bezig houdt zijn economisch beleid, detailhandel, horeca, vrijetijdseconomie, ondernemersfondsen, bedrijventerreinen en parkmanagement.

Renske Zengers
Renske is een planoloog die het ruimtelijke domein wil verduurzamen. Tijdens haar werk bij de gemeente Amsterdam heeft zij zich ontwikkeld tot adviseur duurzaamheid en innovatie, waarbij haar specialisatie de circulaire economie is. Bij de gemeente heeft zij het betonketenoverleg opgezet om circulair beton te krijgen, alle gebakken klinkers circulair gemaakt, en een actieplan Maatschappelijk Verantwoord Inkopen opgesteld. Zij krijgt er energie van om samen met overheden lange termijn doelstellingen te vertalen naar concreet duurzaamheidsbeleid in de praktijk.

Marius Zweedijk
Marius is economisch geograaf en heeft, na eerdere werkervaring als Projectleider ruimtelijk economisch onderzoek bij Stogo en als Adviseur Commercieel Vastgoed bij Ecorys, 10 jaar voor de provincie Noord-Brabant gewerkt als beleidsmedewerker werklocaties en projectleider innovatie. Hij heeft een brede ruimtelijk-economische basis en specifieke kennis van retail, leegstand, campusontwikkeling en het organiseren van samenwerking tussen overheden, kennisinstellingen en bedrijven. Marius kijkt er naar uit om advies te geven over gebieds- en werklocatieontwikkeling.

V.l.n.r: Emma, Jaap, Bart, Renske en Marius.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bureau BUITEN
Achter Sint Pieter 160
3512 HT, Utrecht