Nieuws

EU Green Week 2018

EU Green Week 2018

Deze week is de EU Green Week, een week die in het teken staat van het verbeteren van de leefbaarheid in steden. Europese steden en regio’s wisselen van gedachten over vragen als: Hoe zorg je ervoor dat bedrijventerreinen gebruik maken van vernieuwde vormen van energie? Hoe ga je afval hoogwaardig recyclen? Hoe ga je erfgoed verduurzamen? Hoe kan je hittestress tegengaan in de gemeente?

Op zoek naar Europese financiering?
Allemaal onderwerpen die de leefbaarheid van de stad verbeteren en waar Europese subsidie voor beschikbaar is. Bureau BUITEN heeft de onderwerpen op een rijtje gezet met de bijbehorende Europese programma’s. Mocht u aan de slag zijn of gaan met deze onderwerpen dan helpen wij u graag op weg. Dit doen wij bijvoorbeeld door  het uitvoeren van een subsidiescan, het schrijven van subsidieaanvragen, advies over subsidieaanvragen, projectmanagement of het opstellen van projectbudgetten en advies over de financiële uitvoering.

Meer informatie?
Meer informatie over de verschillende onderwerpen kunt u vinden op onze website via de links aan de rechterkant. U kunt ook contact opnemen met Rutger van Raalten via rutger.vanraalten@bureaubuiten.nl 

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bureau BUITEN
Achter Sint Pieter 160
3512 HT, Utrecht