Nieuws

Even voorstellen nieuwe talenten Daphne van der Veer en Daan Dirkse

Even voorstellen nieuwe talenten Daphne van der Veer en Daan Dirkse

Graag stellen wij aan u voor: twee jonge nieuwe gedreven adviseurs. Daphne heeft al stage gelopen bij Bureau BUITEN en Daan is als werkstudent binnengekomen. Ze gaan nu allebei aan de slag als adviseur.

Daphne heeft de studie Cultural Geography and Tourism aan de Radboud Universiteit in Nijmegen gedaan. Voor haar afstudeeronderzoek heeft zij zich verdiept in het toeristisch spreidingsbeleid van de Metropoolregio Amsterdam en onderzocht in hoeverre dit beleid invloed heeft op de reismotieven van internationale bezoekers. Nu is zij aan de slag voor Utrecht Buiten, een project waar gekeken wordt naar recreatiegebieden, de onderlinge samenhang en de verschillende doelgroepen.

Daan heeft een master Urban Geography en een bachelor sociale geografie en planologie aan de universiteit Utrecht gedaan. Daan’s eerste project bij Bureau BUITEN is het project ‘stadslogistiek’, gericht op het samenbrengen van experts en gemeenten die ZeroEmission-zones willen introduceren voor gezonde, veilige en bereikbare binnensteden.

Wij zijn erg blij met deze twee nieuwe talenten in ons team.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bureau BUITEN
Achter Sint Pieter 160
3512 HT, Utrecht