Nieuws

Gemotiveerde stagiair mobiliteit gezocht

Gemotiveerde stagiair mobiliteit gezocht

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair die aan de slag gaat met mobiliteitsprojecten. Je werkt mee aan onze projecten en je ondersteunt het team met project- en procesmanagement, analyse en onderzoek. De stage is voor 32 tot 40 uur per week, tijdens het eerste semester van het studiejaar 2020-2021.

Je kunt bij ons kiezen uit twee typen stages: een meewerkstage, waarin je met onze projecten meedraait, of een gecombineerde stage, waarin je naast het meewerken ruimte krijgt om aan een eigen afstudeeronderzoek te werken. Afhankelijk van je achtergrond en interesses geven wij de stage samen met jou gezamenlijk vorm.

Wij zoeken

Om in aanmerking je komen voor de stage, beschik je over de volgende kenmerken en eigenschappen:

 • Je bent (master)student in één van de volgende richtingen: geografie, planologie, verkeerskunde, urban & transport economics, economie, of een andere relevante richting.
 • Goede communicatieve vaardigheden en een open persoonlijkheid.
 • Brede algemene ontwikkeling en maatschappelijke belangstelling, sociaal en omgevingsbewust.
 • Je hebt affiniteit (of ervaring) met mobiliteit en bereikbaarheid, en met minimaal één van onze andere thema’s; economie en werklocaties, toerisme en recreatie, erfgoed, energie en duurzame omgeving en Europese projecten en programma’s.
 • Je bent enthousiast, initiatiefrijk, leergierig en gemotiveerd om vanuit een adviesbureau bij te dragen aan plannen en projecten op het snijvlak van mobiliteit, economie en omgeving.

Wij bieden

 • Een uitdagende stageplaats voor 32 tot 40 uur per week. Je werkt coronaproof op ons kantoor in hartje Utrecht achter de Dom, afgewisseld met je thuiswerkplek.
 • Je doet ervaring op als adviseur, waarbij je samenwerkt met onze opdrachtgevers.
 • Je werkt aan interessante projecten met ruimte voor eigen inbreng en aandacht voor persoonlijke groei.
 • Een flexibel en enthousiast team in een prettige werkomgeving in het hart van Utrecht op loopafstand van het Centraal Station.
 • Een goede stage- en reiskostenvergoeding.

Een sterke, mooie en duurzame omgeving

Wij werken met 20 enthousiaste adviseurs dagelijks aan vraagstukken op het gebied van economie en werklocaties, mobiliteit, toerisme en recreatie, erfgoed, energie & duurzame omgeving en Europese projecten en programma’s. Zo maken wij Nederland sterker, mooier en duurzamer. Ben jij een gemotiveerde stagiair en wil je hieraan een bijdrage leveren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Meer informatie en reageren

Stuur voor 10 augustus 2020 je CV en motivatie op via onderstaand formulier. Voor meer informatie neem contact op met Rutger van Raalten, rutger.vanraalten@bureaubuiten.nl of  bel ons op 030-2318945.

Sollicitatieformulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.