Online masterclass nieuwe EU programmaperiode 2021-2027

Online masterclass nieuwe EU programmaperiode 2021-2027

Op donderdag 23 april organiseren wij een online masterclass  over de Europese subsidiemogelijkheden vanaf 2021. Wilt u weten wat de voorlopige subsidiekansen van de nieuwe programmaperiode zijn en hoe u uw organisatie klaarstoomt om nieuwe Europese projecten te ontwikkelen? Meld u dan nu aan!

Nieuwe Europese programmaperiode

Eén keer in de zeven jaar stelt de Europese Unie een nieuwe meerjarige begroting op. Dit Meerjarig Financieel Kader legt het raamwerk vast voor de jaarlijkse begrotingen van de EU. Hier worden ook nieuwe voorstellen gepresenteerd voor de invulling van Europese subsidieregelingen. De huidige begroting en Europese subsidieregelingen lopen eind 2020 af en over minder dan een jaar start de nieuwe Europese programmaperiode 2021-2027.

Hoog tijd dus om voorbereidingen te treffen om het maximale uit de nieuwe subsidiemogelijkheden te halen. De EU-specialisten van Bureau BUITEN informeren u graag en volgen het laatste nieuws uit ‘Brussel’ op de voet. Wij vertellen u graag waar de Europese focus ligt in de komende begrotingsperiode, op welke nieuwe thema’s projectaanvragen kunnen worden ingediend en hoe u zich het beste kunt voorbereiden. Het afstemmen van de nieuwe begroting is nog in volle gang, maar op 23 april hoort u van ons de laatste stand van zaken.

In 1,5 uur op de hoogte van EU-subsidies

Wilt u weten wat de voorlopige subsidiekansen van de nieuwe programmaperiode zijn en hoe u uw organisatie klaarstoomt om nieuwe Europese projecten te ontwikkelen? Meld u dan nu aan voor de online masterclass op donderdag 23 april van 15:00 tot 16:30 in Utrecht. U ontvangt enkele dagen na inschrijving een persoonlijke bevestiging van uw deelname per mail. U kunt zich hieronder aanmelden.

Datum

Datum: 23 april 2020
Tijdstip: 15:00-16:30

EU-masterclass op maat

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een masterclass op maat? Neem dan contact op met Rutger van Raalten via rutger.vanraalten@bureaubuiten.nl of 030-2318945.

Ook de huidige EU-programmaperiode biedt nog subsidiemogelijkheden, maar wacht niet te lang! Een handig overzicht van de mogelijkheden kunt u vinden in onze EU factsheet.

Aanmeldingsformulier EU masterclass

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.