Masterclass nieuwe EU programmaperiode 2021-2027

Masterclass nieuwe EU programmaperiode 2021-2027

Over minder dan een jaar start de nieuwe Europese programmaperiode 2021-2027. Hoog tijd om voorbereidingen te treffen om het maximale uit de nieuwe subsidiemogelijkheden te halen.

De EU-specialisten van Bureau BUITEN infomeren u graag en volgen het laatste nieuws uit ‘Brussel’ op de voet. Wij vertellen u graag waar de Europese focus ligt, welke nieuwe thema’s en kansen er zijn en hoe u zich het beste kunt voorbereiden.

In 1 middag op de hoogte van EU-subsidies

Wilt u weten wat de subsidiekansen van de nieuwe programmaperiode zijn en hoe u uw organisatie klaarstoomt om nieuwe Europese projecten te ontwikkelen? Dan komen wij graag bij u langs voor een EU-masterclass op maat. In 1 middag brengen wij u en uw collega’s op de hoogte van de nieuwe programma’s en de verschillende subsidiemogelijkheden. Wij stemmen de masterclass af op de thema’s en programma’s waar uw organisatie mee aan de slag wilt gaan. Ook bespreken wij met u het kennisniveau, de duur en de locatie, zodat het aansluit bij uw wensen.

EU-masterclass op locatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een masterclass op locatie? Neem dan contact op met Rutger van Raalten via rutger.vanraalten@bureaubuiten.nl of 030-2318945.

In het voorjaar organiseren wij ook een gratis masterclass bij ons in Utrecht. Binnenkort zullen wij u hierover verder informeren. Via onze website en nieuwsbrief houden wij u uiteraard op de hoogte van de laatste EU-ontwikkelingen. Hieronder kunt u zich inschrijven voor onze EU-nieuwsbrief.

Ook de huidige EU-programmaperiode biedt nog subsidiemogelijkheden, maar wacht niet te lang! Een handig overzicht van de mogelijkheden kunt u vinden in onze EU factsheet.

Nieuwsbrief EU

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.