Nieuws

Nieuwe adviseurs Daniek Nijland en Jos van Heest

Nieuwe adviseurs Daniek Nijland en Jos van Heest

Sinds deze maand hebben wij Daniek Nijland en Jos van Heest mogen verwelkomen in ons team. Bureau BUITEN groeit en wij zijn erg blij met de komst van Daniek en Jos. Hieronder stellen wij onze nieuwe collega’s graag aan u voor.

Even voorstellen Jos van Heest
Jos is een enthousiaste economisch geograaf met een brede interesse. Vanuit zijn studie heeft Jos de nodige kennis over de ruimtelijke economie opgedaan. Bij KuiperCompagnons heeft Jos meegewerkt aan verschillende projecten en acquisitie-instrumenten. Jos heeft hierbij onder andere een rol gehad bij de omgevingsvisie van gemeente Staphorst, waarin de lokale (plattelands)economie, duurzaamheid en recreatie en toerisme belangrijk onderwerpen vormden.

Even voorstellen Daniek Nijland
Daniek Nijland (MSc.) werkte na haar studies Tourism aan Wageningen Universiteit en Cultural Geography aan de Rijksuniversiteit Groningen (beide cum laude) als adviseur recreatie & ruimte bij Rho Adviseurs voor Leefruimte. Daar was zij met name betrokken bij het opstellen van bestemmingsplannen en ruimtelijke onderbouwingen voor toeristisch-recreatieve ontwikkelingen, maar werkte zij ook aan masterplannen en beleidsmatige adviezen op het snijvlak van ruimte, recreatie en toerisme.