Nieuwe collega bij BUREAU BUITEN: In gesprek met Adriana Stam

Wij hebben onlangs een nieuwe collega mogen verwelkomen. Graag stellen wij onze nieuwe collega Adriana Stam aan u voor.

Adriana Stam was hiervoor programmamanager vrijetijdseconomie bij het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en heeft jarenlange ervaring met  projecten en procesbegeleiding. Ze heeft veel inhoudelijke kennis van vrijetijdseconomie en innovatie ten behoeve van vestigingsklimaat, regiobranding en gebiedsontwikkeling.

Waarom heb je bij Bureau BUITEN gesolliciteerd en wat ga je precies doen?

“Bureau BUITEN heeft een mooi breed werkveld. Van ruimtelijke economie, duurzaamheid & energie tot vrijetijdseconomie & erfgoed. Deze werkvelden zijn nauw met elkaar verbonden. Er is dus optimale synergie, omdat alle kennis in huis is. Ik kan voor alle werkvelden ingezet worden, maar mijn specialisatie is vrijetijdseconomie. Mijn inzet is breed in de vorm van advisering, uitvoeren van onderzoek, begeleiden van processen en ik kan ook gedetacheerd worden bij opdrachtgevers.”

Wat valt je op in de eerste werkweken?

“Hoe professioneel we opereren. Met gevoel voor de klant zonder de kernwaarden, waaronder duurzaamheid uit het oog te verliezen. Het valt me op dat we werken met een team van betrokken mensen die hun talenten kunnen inzetten. Daar is écht ruimte voor bij Bureau BUITEN.

Als senior adviseur kan ik alle kennis en ervaring inzetten om het beste resultaat voor de opdrachtgever te bereiken. De samenwerking met allerlei partijen op zoveel verschillende plaatsen maakt het erg afwisselend en je leert er veel van.”

Werken aan waardevol toerisme

“Het is erg leuk om nu in de vrijetijdssector werkzaam te zijn. Er verandert veel en het wordt steeds duidelijker dat toerisme geen doel op zich is. Maar juist een middel dat we kunnen inzetten om de leefbaarheid van bewoners te vergroten en om te helpen maatschappelijke opgaven op te lossen. Dat is waar waardevol toerisme om draait en daar ga ik met veel energie de komende periode mee aan de slag.”

Meer informatie?

Neem contact op met Adriana Stam, e-mailadres adriana.stam@bureaubuiten.nl.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bureau BUITEN
Wittevrouwensingel 100
3514 AM Utrecht, Utrecht