Nieuwe collega’s bij BUREAU BUITEN: Wij stellen Lydia aan u voor

Wij hebben onlangs twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Adriana Stam en Lydia dos Santos Carvalhal-Krijnen. Graag stellen wij onze nieuwe collega’s aan u voor. In dit artikel is Lydia aan het woord.

Lydia was hiervoor project officer bij BoP Innovation Center. Zij heeft veel ervaring met project control en management van complexe internationale projecten.

Waarom heb je bij Bureau BUITEN gesolliciteerd en wat ga je precies doen?

“Ik was op zoek naar een plek waar je kan groeien én leren en ik wilde meer doen met mijn bachelor Sociale Geografie & Planologie. Bij Bureau BUITEN kan dat en kom ik veel van mijn verschillende interesses tegen, zoals ruimtelijke economie, cultureel erfgoed, duurzaamheid en financiële zaken. Er is veel ruimte om je breed te ontwikkelen en ervaring op te doen in de verschillende werkvelden. Ik ben zowel betrokken bij de Europese projecten als bij het werkveld vrijetijdseconomie & erfgoed.”

Wat valt je op in de eerste werkweken?

“Er is een goede sfeer, de lijnen zijn kort en iedereen is benaderbaar. Er wordt samen aan een verscheidenheid van projecten gewerkt, in alle delen van Nederland en ook daarbuiten.

Veel afwisseling

“De afwisseling in het werk én op de inhoud is erg leuk. Je leert van elkaars expertise en je wordt gestimuleerd om jezelf te blijven ontwikkelen door de opleidingsmogelijkheden. Je werkt samen met verschillende opdrachtgevers en partijen, waardoor je in de verschillende “keukens” een kijkje kunt nemen.  Dat is erg leerzaam. Ik ga de komende tijd inhoudelijke kennis opdoen en mezelf verder ontwikkelen als adviseur.”

Meer informatie?

Neem contact op met Lydia via e-mailadres Lydia.dossantos@bureaubuiten.nl

Ook in deze tijden van het coronavirus blijft Bureau BUITEN goed bereikbaar. Lees hier verder.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bureau BUITEN
Achter Sint Pieter 160
3512 HT, Utrecht