Nieuws

Provincie Noord-Holland wil impuls geven aan de werklocatie van de toekomst

Provincie Noord-Holland wil impuls geven aan de werklocatie van de toekomst

De provincie Noord-Holland wil samen met SADC (Schiphol Area Development Group) en SKBN (Stichting Kennisalliantie Bedrijventerreinen Nederland) een impuls geven aan de ontwikkeling van de werklocatie van de toekomst. Ze hebben hiervoor een Challenge Circulaire Werklocaties 2050 uitgeschreven, waar verschillende teams hun ideeën en visie geven op de circulaire bedrijfslocatie.

Op basis van referenties, een portfolio en een motivatie is Bureau BUITEN geselecteerd als 1 van de drie deelnemende teams, samen met bureau SLA, Bright Cooperatie U.A. en de Vereniging Deltametropool.

Visie op de circulaire bedrijfslocatie van de toekomst

De drie teams zullen in een vierdaags atelier dat in februari plaatsvindt, hun ideeën en visie op de circulaire bedrijfslocatie van de toekomst aanscherpen. De resultaten van de Challenge worden op 11 april van 19:30 tot 21:30 in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam gepresenteerd.

Selectiecommissie

De selectiecommissie bestond uit Hans Vonk, voorzitter (Provincie Noord-Holland), Reinoud Fleurke (SADC), Inge Sebrechts (SKBN), Maurits de Hoog (stedenbouwkundig hoofdontwerper Ruimte & Duurzaamheid, gemeente Amsterdam), Wim van Lieshout (directeur Waste and Energy STrategies, WEST) en Carlo van de Weijer (hoofd Strategic Area Smart Mobility, TU Eindhoven. Secretaris was Vincent Kompier (Architectuur Lokaal, zonder stemrecht) m.m.v. Tanja van Slooten (Architectuur Lokaal; zonder stemrecht).

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bureau BUITEN
Achter Sint Pieter 160
3512 HT, Utrecht