Nieuws

Subsidiekansen voor recreatief personenvervoer over water

Subsidiekansen voor recreatief personenvervoer over water

De provincie Noord-Holland ziet kansen voor personenvervoer over water naar recreatieve bestemmingen. Daarom ondersteunt de provincie ondernemers, rederijen en gemeenten die zo’n vaarverbinding in Noord-Holland willen starten of verbeteren. Bureau BUITEN bemant met TNO het loket waar initiatiefnemers advies kunnen vragen voor een subsidieaanvraag.

Loket: onafhankelijk advies recreatieve voorzieningen
Initiatiefnemers kunnen bij de provincie een financiële bijdrage aanvragen voor recreatieve voorzieningen, zoals aanlegsteigers of wachtvoorzieningen bij steigers. Doel hiervan is om meer toeristen en recreanten over water naar hun bestemming te vervoeren. Bij het loket kunnen ze terecht voor vragen over bijvoorbeeld de verbetering van het businessplan of de samenwerking met andere partijen. Meer informatie over de regeling is te vinden op de website van de provincie.

Kennis en expertise van de toeristisch-recreatieve sector en subsidies
De vraag van de provincie Noord-Holland sluit goed aan bij de expertise van Bureau BUITEN. Wij combineren voor deze opdracht onze ervaring en kennis van innovatie in de toeristisch-recreatieve sector, met onze expertise op het gebied van subsidieregelingen en het maken van een businessplan. Samen met de kennis over duurzaam vervoer over water vanuit TNO vormen wij een onafhankelijk loket dat initiatiefnemers helpt bij een zo goed mogelijke aanvraag. Wij hebben geen invloed op de uiteindelijke beoordeling van de subsidieaanvraag.

Meer informatie?
Neem contact op met Anneke van Mispelaar via anneke.mispelaar@bureaubuiten.nl.

Foto: Liniebureau

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bureau BUITEN
Achter Sint Pieter 160
3512 HT, Utrecht