Nieuws

Subsidiescan voor een nieuw circulair gebouw in Utrecht

Subsidiescan voor een nieuw circulair gebouw in Utrecht

De stad Utrecht heeft grootse plannen voor een nieuw circulair gebouw. Het project is op meerdere manieren innovatief: het combineert vooruitstrevend circulair bouwen met het nieuwe stadmaken en culturele activiteiten. Onze adviseurs hebben geïnventariseerd waar de mogelijkheden liggen voor Europese samenwerking.

Circulair bouwen, het nieuwe stadmaken en cultuur
De Europese Unie heeft een breed spectrum van subsidieprogramma’s, waar aandacht is voor de verschillende aspecten van de circulaire economie, waaronder innovatieve manieren van aanbesteden, circulaire bouwprocessen, (her)gebruik van materialen en interne procesoptimalisatie rond circulair bouwen. Zowel projecten rond kennisuitwisseling en pilots rond nieuwe technieken behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn ook stadmaken en ondersteuning van de creatieve sector aandachtspunten binnen Europese subsidieprogramma’s.

Subsidiescan: overzicht van opties en kansen
De subsidiescan die wij hebben gemaakt geeft een overzicht van de verschillende opties en een inschatting van hoe kansrijk een projectaanvraag is in relatie tot de programmaprioriteiten, benodigde inspanning en verwachte concurrentie.

Meer informatie of interesse voor een subsidiescan?
Neem contact op met Emma Klever, e-mailadres e.klever@bureaubuiten.nl

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bureau BUITEN
Wittevrouwensingel 100
3514 AM Utrecht, Utrecht