Eefje van der Velden

Eefje is adviseur bij onze organisatie.

Eefje is een gedreven adviseur met een brede blik. Zij is gewend om in verschillende werkvelden te opereren, waarbij zij rekening houdt met de verschillende belangen die er spelen. Waarde toevoegen aan de leefomgeving en aan de ruimtelijke kwaliteit geven haar voldoening.

Visie met een scherp oog voor details

Eefje heeft een duidelijke visie als het gaat om het vormgeven van retail en leisure gebieden, waarbij de ruimtelijke kwaliteit deze functies versterkt. Met haar creatieve oplossingen draagt zij graag bij aan het mooier maken van Nederland door de juiste functie op de juiste plek te laten landen. Zij gaat gestructureerd te werk, heeft sterke probleemoplossende kwaliteiten en verliest geen details uit het oog.

Analytisch en goed geïnformeerd

Eefje heeft als vrijetijdswetenschapper veel ervaring opgedaan met sociaal-maatschappelijk en economische vraagstukken. Haar hart gaat sneller kloppen van projecten op het gebied van binnenstedelijke ontwikkeling, cultuur en toerisme. Zij weet een uitstekende analyse te maken van de situatie en is altijd goed geïnformeerd.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bureau BUITEN
Achter Sint Pieter 160
3512 HT, Utrecht