Jaap Meijs

Jaap is senior adviseur bij onze organisatie.

Jaap heeft ervaring met ruimtelijk-economische vraagstukken, krimp, vastgoed, projectmanagement, regionale voorzieningenstudies en (sociale) wijkenproblematiek. Een breed palet, en dat zorgt er ook voor dat Jaap een integrale blik heeft. Complexe opgaven met een bestuurlijke component, daar kan hij zijn ei het beste in kwijt. Zijn communicatieve vaardigheden helpen daarbij.

Snel schakelen en een teamplayer

Jaap werkt het liefst in een team met verschillende disciplines, als projectleider of adviseur. Hij kan als generalist snel schakelen tussen onderwerpen, maar ook tussen inhoud en proces. In een team behoudt Jaap het overzicht maar zorgt hij ook voor een goede sfeer en de nodige humor.

Regionale identiteit

Duurzaamheid is voor Jaap een kernwoord in zijn aanpak. Daarbij gaat het niet alleen om oplossingen die rekening houden met mens en milieu, maar ook om breed gedragen oplossingen die de tijd kunnen doorstaan.  Hij is ervan overtuigd dat duurzame oplossingen mede tot stand komen door de lokale of regionale identiteit van een gebied hierin terug te laten komen.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bureau BUITEN
Achter Sint Pieter 160
3512 HT, Utrecht