Marius Zweedijk

Marius is adviseur bij onze organisatie.

Marius is economisch geograaf en heeft tien jaar bij provincie Noord-Brabant gewerkt. Daarvoor heeft hij ervaring opgedaan als projectleider ruimtelijk economisch onderzoek bij Stogo en als adviseur commercieel vastgoed bij Ecorys. Hij heeft een brede ruimtelijk-economische basis en specifieke kennis van campusontwikkeling en het organiseren van (innovatie)samenwerking tussen overheden, kennisinstellingen en bedrijven.

Duidelijkheid creëren en vertrouwen scheppen
Zijn persoonlijke missie is het creëren van duidelijkheid, vertrouwen scheppen en het zorgen voor verbinding. Als adviseur zorgt hij voor inzicht door de juiste bronnen te benutten en deze op een logische en praktische wijze te vertalen in een advies. Marius vraagt door, zodat de behoefte van de klant naar voren komt en wordt vertaald in een heldere aanpak.

Samenwerking tussen markt en overheid
Marius heeft ervaring met bestuurlijke besluitvorming en oog voor de verhoudingen tussen markt en overheid. Hij kan ambities omzetten in een plan of advies dat zowel op draagvlak kan rekenen bij de overheid als bij ondernemers.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bureau BUITEN
Achter Sint Pieter 160
3512 HT, Utrecht