Renske Zengers

Renske is adviseur bij onze organisatie

Op het gebied van duurzaamheid kan Renske adviseren op een breed vlak. Zij weet onder andere veel van de circulaire economie en hoe dit toe te passen in de openbare ruimte. Daarnaast kan Renske goed helpen om voor overheden het duurzaamheidsbeleid op te zetten (circulair, energie, klimaat, verstedelijkingsvraagstukken) en te vertalen naar daadwerkelijke projecten in de buitenruimte. Renske werkt aan verschillende ruimtelijke en Europese projecten om te zorgen dat het duurzaamheidscomponent zo praktisch mogelijk ingevuld wordt. Zo heeft zij een gemeente geadviseerd hoe een duurzaamheidsambitie op het vlak van circulair bouwen concreet ingevuld kan worden in een Europese subsidie aanvraag.

Samenwerken aan een toekomstbestendige inrichting van Nederland
De drijfveer van Renske is om een bijdrage te leveren aan een toekomstbestendige inrichting van Nederland. Verschillende uitdagingen op het vlak van klimaat, grondstoffen, energie en verstedelijking komen op ons af, en daar concrete stappen in zetten is waar Renske enthousiast van wordt. Dit doet zij graag samen met overheden, bedrijven en bewoners.

Analytisch en verbindend
Renske komt snel tot de kern van een vraagstuk en vindt het leuk om te kijken naar vernieuwende innovatieve manieren van werken. Ze weet goed hoe overheden werken en kan daardoor de interne procesuitdagingen goed meenemen in haar werk. Mensen activeren om duurzaamheid als integraal onderdeel mee te nemen in hun dagelijkse werkzaamheden is wat zij al meerdere keren heeft gedaan en waar zij enthousiast van wordt.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bureau BUITEN
Achter Sint Pieter 160
3512 HT, Utrecht