Shirley Bruijnzeel

Shirley is adviseur bij onze organisatie. Graag stellen wij Shirley aan je voor.

Kan je iets vertellen over je achtergrond?

“Ik heb de bachelor Europese Studies gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna heb ik de master Bestuurskunde en de master Azië studies afgerond aan Universiteit Leiden. Door mijn multidisciplinaire achtergrond ben ik in staat om vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. Na mijn studie heb ik een traineeship gevolgd bij het Economisch en Sociaal Comité in Brussel. Daar hield ik mij voornamelijk bezig met het verbinden van Europese partners met betrekking tot het NextGenerationEU programma. Sinds 2022 werk ik met veel plezier bij bureau BUITEN aan verschillende Europese programma’s binnen het EU team.”

Wat is jouw specialisme?

“Ik ben analytisch, nieuwsgierig en houd mijn hoofd koel in stressvolle situaties. Vanuit mijn studie heb ik geleerd om een kritische houding aan te nemen en gedegen onderzoek te doen. Als generalist kost het mij weinig moeite om nieuwe materie snel eigen te maken.”

Waar krijg je energie van?

“Wat mij drijft in een baan is het werken naar een concreet eindproduct met gemotiveerde collega’s en opdrachtgevers. Verder vind ik het belangrijk om mezelf continu verder te ontwikkelen. Door de diversiteit aan projecten bij Bureau BUITEN leer ik bijna elke dag wel iets nieuws. Daar haal ik veel energie uit.”

Hoe is het om te werken bij Bureau BUITEN?

“Bij Bureau BUITEN werk ik samen met enthousiaste en gemotiveerde collega’s. De onderlinge sfeer is goed, de communicatie is prettig en er wordt ook hard gewerkt. Het werk is afwisselend en uitdagend, omdat je veel tussen verschillende projecten en onderwerpen aan het schakelen bent.”

Wat doe je in je vrije tijd?

“In mijn vrije tijd ben ik vaak in de buitenlucht te vinden. Tennis, voetbal en hardlopen zijn sporten die ik van jongs af aan beoefend heb. Ik heb ook het geluk dat ik dichtbij het strand woon. Verder ontdek ik graag nieuwe plekken: van verre bestemmingen tot locaties dichter bij huis.”