Toertocht ‘La Vuelta Holanda’ op 8 augustus: fiets je ook mee?

Toertocht ‘La Vuelta Holanda’ op 8 augustus: fiets je ook mee?

Bureau BUITEN stapt op 8 augustus op de fiets voor de toertocht ‘La Vuelta Holanda’. We vieren zo de start van de Vuelta in onze thuisstad Utrecht! Fiets je met ons mee?

Alle Nederlandse sport- en wielrenliefhebbers maken zich op voor een mooi (wieler)jaar: de ronde van Spanje, de Vuelta, komt dit jaar naar ons land. In augustus is fietsstad Utrecht het decor van de officiële start van de Vuelta en dat belooft net als bij de start van de Tour en de Giro een prachtig festijn te worden!

Deel van het parcours fietsen

Een week voor de officiële start, op 8 augustus, bestaat de mogelijkheid om in de toertocht ‘La Vuelta Holanda’ een deel van het parcours te fietsen. Een ideale kans om meer van Utrecht en omgeving te zien en de Vueltasfeer te proeven. Een sportief team van Bureau BUITEN klikt die dag de schoenen in de pedalen. En wij nodigen je van harte uit om met ons mee te fietsen! Natuurlijk volgt na inspanning ontspanning en eindigen we de dag met een (radler)borrel en BBQ.

Meld je nu aan

Wielerliefhebbers en andere sportievelingen nodigen we uit één van de afstanden met ons mee te fietsen. Belangrijke informatie:

  • De toertocht kan over verschillende afstanden worden gereden, die zoveel mogelijk overlappen met elkaar en de route van de eerste twee etappes. Wij zijn van plan 110 km te fietsen, maar geef het vooral aan als je liever een andere afstand fietst.
  • Meer informatie over de toertocht is te vinden op de site van La Vuelta Holanda. Hier kun je je ook inschrijven voor de verschillende afstanden van de toertocht.
  • De borrel en BBQ worden aangeboden door Bureau BUITEN. Ook zorgen wij voor een douchefaciliteit – niet geheel onbelangrijk.
  • We nodigen vrienden van ons bureau en iedereen waarmee we samenwerken uit om met ons mee te rijden. We gaan voor een dag gezelligheid en sportiviteit.
  • We doen dit omdat we van fietsen houden, onze prachtige regio willen promoten en we het een gaaf evenement vinden. Het is dus nadrukkelijk géén promotietour voor Bureau BUITEN. Je fietst dan ook gewoon je eigen shirt of het officiële La Vuelta Holanda shirt – dat je krijgt bij inschrijving.

Fiets je mee?

Leuk als je met ons meerijdt! Stuur een e-mail naar rutger.vanraalten@bureaubuiten.nl en laat weten of je er bij bent. Wij hebben er al zin in!