Vacature adviseur vrijetijdseconomie en erfgoed

Vacature ervaren adviseur vrijetijdseconomie en erfgoed

Werken aan een toeristisch-recreatieve gebiedsvisie, herbestemming van erfgoed of een advies over het beter benutten van groen in de stad. Iets voor jou?

Het leukste adviesbureau in hartje Utrecht is op zoek naar een enthousiaste medior adviseur vrijetijdseconomie en erfgoed met minimaal 3 jaar werkervaring en de ambitie om door te groeien tot senior adviseur.

Wat ga je doen

Als ervaren adviseur werk je aan verschillende projecten tegelijk op het gebied van vrijetijdseconomie en erfgoed. Dit doe je niet alleen, maar samen met junior adviseurs, die je ook aanstuurt als dat nodig is. Denk hierbij aan het opstellen van een erfgoedvisie, een plan van aanpak voor de ontwikkeling van toerisme en recreatie of een vrijetijdsvisie. Je analyseert en adviseert met een frisse en open blik en geeft vorm aan de dialoog met stakeholders. Je overlegt en schakelt zelfstandig met de opdrachtgevers vanuit het kantoor in Utrecht of op locatie. Ook krijg je volop de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

Wij vragen

  • Je hebt een afgeronde academische opleiding geografie, planologie, vrijetijdseconomie, toerisme of een andere relevante richting.
  • Je hebt tenminste drie jaar relevante werkervaring op het gebied van vrijetijdseconomie & erfgoed.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je kunt overtuigen en inspireren.
  • Je beschikt over brede algemene ontwikkeling en maatschappelijke belangstelling en je bent omgevingsbewust.
  • Je bent enthousiast, gemotiveerd en je weet van aanpakken.
  • Je opereert zelfstandig en je hebt eigen verantwoordelijkheden.
  • Je bent analytisch sterk, formuleert helder, schrijft overtuigend en presenteert vlot.
  • Je bent goed in het leggen en onderhouden van contacten, hebt ervaring met acquisitie en/of beschikt over een eigen netwerk.
  • Ervaring bij een adviesbureau en affiniteit met ruimtelijke economie zijn een pré.

Wij bieden

Wij bieden je een afwisselende functie voor 32 tot 40 uur per week, met ontwikkelingsmogelijkheden binnen een enthousiast team van adviseurs. Wij werken samen hard aan inhoudelijke, interessante projecten. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en aandacht voor persoonlijke groei. In aansluiting bij je interesses krijg je de mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen het werkveld vrijetijdseconomie en erfgoed en de andere werkvelden van Bureau BUITEN.

Er is een persoonlijk opleidingsbudget en een goede pensioenregeling. Ook worden er Bureau BUITEN uitjes en inhoudelijke teamsessies georganiseerd om samen te leren en te inspireren. Dit allemaal vanuit een mooi historisch pand achter de Dom in het hartje van Utrecht op loopafstand van het station.

Over Bureau BUITEN

Bureau BUITEN beantwoordt vragen over ruimtelijke economie, duurzaamheid & energie en vrijetijdseconomie & erfgoed. Met een frisse blik werken we aan oplossingen die  gemeenten of regio’s sterker, duurzamer en mooier maken. Of het nu gaat om de transformatie van een bedrijventerrein, een plan voor toeristisch-recreatieve gebiedsontwikkeling of het aanvragen van Europese subsidie voor een innovatief project binnen de circulaire economie.

Meer informatie en reageren

Ben jij op zoek naar een uitdagende, veelzijdige baan waarbij er ruimte is om jezelf te ontwikkelen? Vul dan voor 14 december 2018 onderstaand sollicitatieformulier in. Voor meer informatie neem contact op met Anneke van Mispelaar, 06-2182 5061 of Sander Kooijman, 06-46087999.

Sollicitatieformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.