Vacature

Junior adviseur ruimtelijke economie

Junior adviseur ruimtelijke economie

Word jij onze nieuwe collega? Bij Bureau BUITEN houden we ons bezig met verschillende vraagstukken, zoals: Hoe houden we de steeds drukker wordende steden en gebieden economisch vitaal, aantrekkelijk, leefbaar en duurzaam? Op wat voor plekken willen we over 10 jaar werken? En hoe geven we de energietransitie een plek in het landschap? Vind je dit interessant? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen

Als junior adviseur ruimtelijke economie werk je met je collega’s aan projecten op het gebied van ruimtelijke economie. Je werkt bijvoorbeeld aan een economische uitvoeringsstrategie voor een gemeente, je verzorgt het omgevingsmanagement van een complex regionaal mobiliteitsproject of je adviseert over de verduurzaming van een bedrijventerrein. Het werk is veelzijdig en geen project is hetzelfde. Ook kan het voorkomen dat je projecten doet op onze andere werkthema’s: mobiliteit, energie en duurzame omgeving, recreatie en toerisme en Europese projecten en erfgoed.

Waarom werken bij Bureau BUITEN

We ontmoeten elkaar en werken in ons fijne kantoor op de Wittevrouwensingel in Utrecht, maar we werken ook op locatie of thuis. We lunchen met elkaar en zien elkaar (vrijwillig!) ook buiten werktijd, bij leuke uitjes of sportieve aangelegenheden. Naast een team fijne, inspirerende collega’s bieden we ook nog het volgende:

 • Een mentor die jou de eerste periode helemaal wegwijs maakt bij Bureau BUITEN.
 • Een persoonlijk opleidingsbudget gelijk aan een bruto maandsalaris per jaar.
 • 3 interne cursussen gericht op mentale gezondheid en de basisvaardigheden van een adviseur.
 • 6 weken vakantie per jaar.
 • Een goede pensioenregeling, waarin Bureau BUITEN 90% van de premie betaalt (dit zorgt dat je netto gemiddeld €50-100 meer overhoudt, afhankelijk van leeftijd en salaris).

 

Wie zoeken wij

Bij Bureau Buiten zijn we betrokken bij onze omgeving en bij elkaar. Communicatie met collega’s en opdrachtgevers gaat je goed af. Je tone of voice weet je aan te passen op degene die je voor je hebt. Sommige opdrachtgevers werken met deadlines, het is dan ook fijn als je daar door middel van planningsvaardigheden en stressbestendigheid mee om kunt gaan.

Daarnaast beschik je over:

 • Een afgeronde academische masteropleiding in geografie, planologie, (vrijetijds)economie of een andere relevante richting.
 • Relevante werk- en/of stage-ervaring, bij voorkeur binnen de thema’s ruimtelijke economie.
 • Je bent analytisch sterk, kunt goed verbanden leggen en je hebt geen hekel aan cijferwerk.
 • Je kan snel schakelen tussen inhoudelijke vraagstukken en verliest daarbij niet het overzicht.

Ben je geïnteresseerd?

Klinkt dit als jouw volgende uitdaging? Solliciteer dan voor 7 juni 2024. Liever nog iets meer informatie? Mail je vraag naar HR@Bureaubuiten.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op of bel met Sanne van Kessel op 030-231 89 45.

We moedigen mensen van alle achtergronden en identiteiten aan om te solliciteren. We zijn ervan overtuigd dat een diverse en inclusieve werkomgeving leidt tot creatievere oplossingen en een verrijking van ons team. Dus, als jij gepassioneerd bent over ruimtelijke economie en een bijdrage wilt leveren aan het creëren van leefbare, duurzame steden en gebieden, dan moedigen we je aan om te solliciteren en samen met ons aan deze uitdagingen te werken.

Sollicitatieformulier

 • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.