Vacature

Junior adviseur toerisme en recreatie

Vacature junior adviseur vrijetijdseconomie en erfgoed

Sta je aan het begin van je carrière en heb je passie voor de vrijetijdssector? Ben je nieuwsgierig, dring je graag door tot de kern van een vraagstuk en ga je complexe opgaven niet uit de weg? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Bureau BUITEN is per direct op zoek naar een junior adviseur toerisme, recreatie en erfgoed voor 32-40 uur per week. Een enthousiaste collega die met een frisse blik aan de slag gaat met vraagstukken over de balans tussen toerisme, recreatie en leefbaarheid, duurzaam toerisme en het versterken van de maatschappelijke waarde van erfgoed.

Wat ga je doen

Als junior adviseur toerisme, recreatie en erfgoed werk je samen in projectteams van twee tot vier personen aan verschillende toeristisch-recreatieve projecten. Je werkt bijvoorbeeld aan:

 • Het opstellen van een toeristisch-recreatieve visie of uitvoeringsprogramma.
 • Een advies en strategie op het gebied van duurzaam toerisme.
 • Het uitvoeren van een haalbaarheidsonderzoek voor nieuwe horecaconcepten of bezoekerscentra.
 • Ondersteuning bij het schrijven van offertes en het organiseren van (bewoners)bijeenkomsten.
 • En er zijn mogelijkheden om tijdelijk gedetacheerd te worden bij één van onze opdrachtgevers.

Elke adviseur werkt ongeveer aan vier tot vijf projecten tegelijk. Onze opdrachtgevers zijn meestal overheden, maar we werken ook voor regionale samenwerkingsverbanden en natuurorganisaties. We duiken graag diep de inhoud in en verliezen hierbij nooit de belangen van de omgeving uit het oog. Door het betrekken van de omgeving en belanghebbenden in een participatief proces werken we naar een gedragen resultaat. Spreekt jou dit aan? Dan is deze baan echt iets voor jou!

Wij zoeken

Wij zoeken een enthousiaste collega die sterk in zijn/haar schoenen staat, goed kan organiseren en zelfstandig en projectmatig werkt. Je kan meerdere ballen in de lucht houden en je werkt graag aan verschillende projecten tegelijk.

Verder beschik je over:

 • Een academische master vrijetijdswetenschappen, toerisme, geografie, planologie of een andere relevante studierichting.
 • Sterk analytisch vermogen.
 • Affiniteit of enige ervaring met toerisme, recreatie & erfgoed en bij voorkeur daarnaast met één van onze andere werkvelden (economie en werklocaties, mobiliteit, energie en duurzame omgeving of Europese subsidies).
 • Goede schrijf- en presenteervaardigheden.
 • Een brede algemene ontwikkeling en je bent nieuwsgierig naar maatschappelijke en ruimtelijke ontwikkelingen.
 • Daarnaast ben je leergierig en niet bang om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Wij bieden

Ons team bestaat uit 25 enthousiaste collega’s met verschillende specialistische achtergronden. Onze kracht is het steeds weer samenbrengen van deze expertises voor de beste aanpak voor het vraagstuk. Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en teambuilding helpt ons het beste uit onszelf te halen. We zijn een open én platte organisatie met een informele sfeer. Je krijgt dan ook alle ruimte om te groeien, zowel inhoudelijk als persoonlijk. Je kan altijd jezelf zijn en er is veel ruimte voor eigen initiatief en frisse ideeën.

Wij bieden een afwisselende functie met doorgroeimogelijkheden, incompany trainingen, een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, een persoonlijk opleidingsbudget, 30 vakantiedagen (op basis van 40 uur), een NS-Business Card en/of andere reiskostenvergoeding, laptop en telefoon en een goede pensioenregeling.

Er is natuurlijk ook ruimte voor ontspanning. We organiseren regelmatig borrels, sportieve events en de jaarlijkse Bureau BUITEN-dag. We zijn net verhuisd naar een nieuw, fijn kantoor aan de prachtige Wittevrouwensingel in Utrecht, vlakbij het Giftpark.

  

Ben je geïnteresseerd?

Wil jij deze uitdagende, veelzijdige baan waarbij je jezelf continu blijft ontwikkelen? We vinden het leuk als je langskomt voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Al overtuigd? Vul dan vóór maandag 27 februari onderstaand sollicitatieformulier in. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Anneke van Mispelaar, 06-21825061.

Sollicitatieformulier

 • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.