Vacature junior adviseur vrijetijdseconomie en erfgoed

Vacature junior adviseur vrijetijdseconomie en erfgoed

Bureau BUITEN is op zoek naar een junior adviseur vrijetijdseconomie & erfgoed voor 32-40 uur per week. Ben je een starter of heb je enige werkervaring met één of meer van onze werkvelden: ruimtelijke economie, duurzaamheid & energie en vrijetijdseconomie & erfgoed? Reageer dan direct! Gezien de drukte binnen het team vrijetijdseconomie & erfgoed zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe collega.

Wij vragen

  • Minimaal een academische master vrijetijdswetenschappen, toerisme, geografie, planologie of andere relevante studierichting.
  • Affiniteit of ervaring met vrijetijdseconomie & erfgoed en bij voorkeur daarnaast met één van onze andere werkvelden.
  • Goede communicatieve vaardigheden en een sociale persoonlijkheid.
  • Brede algemene ontwikkeling en je bent nieuwsgierig naar maatschappelijke en ruimtelijke ontwikkelingen.
  • Sterk analytisch vermogen en de capaciteit om helder te rapporteren en vlot te presenteren.

Daarnaast zien we graag dat je leergierig bent, van aanpakken weet en niet bang bent om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Wat ga je doen

Als junior adviseur werk je met een open en frisse blik, samen met collega’s, aan verschillende typen projecten. Je gaat bijvoorbeeld helpen met het opstellen van een toeristisch uitvoeringsprogramma, marktonderzoek doen naar nieuwe werklocaties of gegevens analyseren voor een economische visie.  Onze opdrachtgevers zijn vooral overheden, maar we werken ook voor regionale samenwerkingsverbanden en natuurorganisaties. We betrekken de omgeving en belanghebbenden bij onze projecten om het beste resultaat te bereiken.  Zie je dit allemaal zitten? Dan is deze baan echt iets voor jou!

Wij bieden

Wij bieden je een afwisselende functie met carrièreperspectief binnen een enthousiast team. Bij Bureau BUITEN wordt hard gewerkt aan interessante projecten met ruimte voor eigen inbreng en aandacht voor persoonlijke groei. Wij bieden je een marktconform salaris, een royaal opleidingsbudget, een goede pensioenregeling en je krijgt beschikking over een laptop en een telefoon. En wat is er nu leuker dan te werken in een prettige werkomgeving in hartje Utrecht op loopafstand van CS?

Over Bureau BUITEN

Bureau BUITEN beantwoordt vragen over ruimtelijke economie, duurzaamheid & energie en vrijetijdseconomie & erfgoed. Met een frisse blik werken we aan oplossingen die  gemeenten of regio’s  sterker, duurzamer en mooier maken. Of het nu gaat om de transformatie van een bedrijventerrein, een plan voor toeristisch-recreatieve gebiedsontwikkeling of het aanvragen van Europese subsidie voor een innovatief project binnen de circulaire economie.

Meer informatie en reageren

Wil jij deze uitdagende, veelzijdige baan waarbij je jezelf continu blijft ontwikkelen? Vul dan voor 8 december 2018 onderstaand sollicitatieformulier in. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Anneke van Mispelaar, 06-2182 5061 of Sander Kooijman 06-4608 7999.

Sollicitatieformulier

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.