Webinar

Toekomstperspectieven voor de vrijetijdssector na corona

Webinar: Toekomstperspectieven voor de vrijetijdssector na corona

Graag nodigen wij u uit voor een webinar over de toekomstperspectieven voor de vrijetijdssector na corona op dinsdagmiddag 24 november. Wat is de stand van zaken en hoe staat de sector er nu voor? Welke perspectieven zijn er voor de toekomst? In mei dit jaar organiseerden wij een webinar over waardevol toerisme in het (post) coronatijdperk. Tijdens het webinar op 24 november gaan we in op de toekomstperspectieven.

Stand van zaken

De vrijetijdseconomie wordt keihard geraakt door de coronamaatregelen. Het internationaal toerisme is nagenoeg stilgevallen, de horeca is gesloten en toeristen zijn onzeker en afwachtend. Daarentegen zien we dat vakantiegangers zich verdiepen in vakanties in eigen land en zijn er bijvoorbeeld 46% meer boekingen in bungalowparken in de herfstvakantie ten opzichte van vorig jaar.

Kunnen we al verder vooruit kijken?

Wat is de impact van corona op dit moment, en kunnen we al verder kijken naar het (verwachte) einde van de maatregelen? We schetsen een aantal scenario’s om los te komen van de korte termijn. Hoe kunnen deze toekomstscenario’s uitpakken voor het toeristisch-recreatief aanbod en voor bestemmingen? Aan welke herstelplannen moeten we gaan werken? Hoe houden we waardevol en duurzaam toerisme in zicht? Ook delen we een aantal mooie praktijkvoorbeelden met u.

Meld u nu aan

Benieuwd? Meld u dan nu hieronder aan voor het webinar. Na aanmelding ontvangt u uiterlijk een week van tevoren een bevestiging en een link naar de online omgeving.

Datum: Dinsdag 24 november 2020
Tijd: 15:30 – 16:30
Plaats: Online

Aanmeldingsformulier webinar toekomstperspectieven voor de vrijetijdssector na corona

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.