Wij werken aan

Duurzaamheid & energie

Wij werken met passie aan het versnellen van de energietransitie en een circulaire economie

Duurzaamheid & energie

Dat de energietransitie en circulaire economie grote veranderingen teweeg brengen, wist u al. Wilt u weten welke kansen de circulaire economie biedt voor uw stad of regio? Zoekt u naar mogelijkheden om de energietransitie een plek te geven in gebiedsontwikkeling? Of wilt u Europese financiering voor uw project? Onze adviseurs helpen u op weg.

Onze kracht is het vertalen van de implicaties van verduurzaming van de economie naar specifieke kansen en bedreigingen en naar een strategie om uw stad of regio toekomstbestendig te maken. Bovendien weten onze adviseurs uw energie- en klimaatdoelstellingen te koppelen aan opgaven, zoals transformatie, leegstand en krimp.

Duurzaamheidsscan voor bedrijventerreinen

Wilt u zicht op de duurzaamheidspotentie van bedrijventerreinen? De duurzaamheidsscan geeft in korte tijd inzicht geeft in de huidige situatie én in de duurzaamheidspotentie voor de toekomst. De scan maakt duurzaamheidskansen zichtbaar en biedt aanknopingspunten voor gesprek en actie. Er komen zes thema’s aan bod: ruimte en vastgoed, energie, mobiliteit, klimaatadaptatie, water en bodem, circulariteit en reststromen en de leefomgeving. Deze thema’s worden weergegeven in een dashboard met een score op het duurzaamheidspotentieel. Het proces start met een globale verkenning en resulteert in een dashboard met meters die meer of minder in rood of groen kunnen staan.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul het contactformulier hieronder in of bel ons op 030-2318945.

Duurzaamheid & energie
Project

Duurzame gebouwen als materiaalbanken van de toekomst

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bureau BUITEN
Achter Sint Pieter 160
3512 HT, Utrecht