Subsidieadvies en programmaontwikkeling

Op zoek naar Europese financiering voor uw projecten, subsidieadvies of hulp nodig bij projectmanagement? Ons EU team heeft diepgaande kennis over Europese projecten en financiering en helpt u graag op weg.

Op het gebied van Europese projecten en programma’s werken we aan:

Subsidieaanvragen

Bent u benieuwd waar er Europese kansen liggen en welke Europese projecten interessant voor uw projectidee? Wij weten waar de mogelijkheden liggen en zijn zeer bedreven in het vertalen van uw projectideeën tot kansrijke subsidieaanvragen. Daarbij draait het niet om het indienen van zoveel mogelijk projecten, maar om het vormgeven van een project dat goed in elkaar steekt – voor een hoog slagingspercentage én goede uitvoerbaarheid binnen uw organisatie, passend bij uw doelstellingen. We gebruiken ons uitgebreide internationale netwerk om geschikte projectpartners te vinden.

Subsidieadvies

Door onze ervaring en uitgebreide inhoudelijke kennis van de EU programma’s, zijn wij zeer bekwaam in het vinden van Europese subsidieprogramma’s die interessant en kansrijk zijn om een Europees samenwerkingsproject op te zetten. Ook houden we de adviezen van onze contacten bij EU programma’s goed in de gaten om subsidieaanvragen aan te scherpen.

Projectmanagement

Bent u op zoek naar een projectmanager om uw Europese project in goede banen te leiden? Onze EU-adviseurs zijn hiervoor inzetbaar en zorgen bijvoorbeeld voor een degelijke (financiële) verantwoording richting Brussel.

Programmaontwikkeling en -evaluatie

Wij adviseren en ondersteunen bij het opstellen van Europese programma’s, waaronder landsdelige Operationele Programma’s binnen EFRO, of Interregprogramma’s binnen Europese Territoriale Samenwerking. Ook voeren we evaluaties uit van deze programma’s, vooraf, gedurende of na afloop van de uitvoeringsperiode.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u meer weten over Europese projecten of programma’s? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Vul het contactformulier in of bel ons op 030-2318945. U kunt zich ook aanmelden voor onze speciale EU nieuwsbrief via onderstaand formulier.

Nieuwsbrief EU

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Energie en duurzame omgeving
Project

Europese subsidie voor het testen van nieuwe bodemsaneringstechnieken

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bureau BUITEN
Wittevrouwensingel 100
3514 AM Utrecht, Utrecht