Werken bij Bureau BUITEN

Met passie werken aan economie en omgeving

Werken bij Bureau BUITEN

Werken bij Bureau BUITEN betekent ruimte voor groei en ontwikkeling. Het enthousiaste team zet zich dagelijks in voor een sterker, duurzamer en mooier Nederland. Onze focus ligt op het vinden van vooruitstrevende en duurzame oplossingen. Binnen én buiten de gebaande paden.

Wij zijn altijd op zoek naar ambitieuze adviseurs die ons team kunnen versterken. Onze adviseurs werken aan een breed scala aan projecten, vanuit verschillende specialistische achtergronden. Enthousiasme, doortastendheid en betrokkenheid is wat onze adviseurs kenmerkt.  Er is veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Wij werken vanuit ons kantoor in hartje Utrecht en bij en met opdrachtgevers door het hele land. Neem contact met ons op of vul onderstaande sollicitatieformulier in om de mogelijkheden voor jou te verkennen.

Stage lopen bij Bureau BUITEN

Wij investeren in nieuw talent. Wij hebben regelmatig stageplaatsen voor (master) studenten (economische) geografie, leisure, tourism and environment of andere relevante studierichtingen. Wij kunnen afhankelijk van de match tussen jouw ideeën en onze activiteiten twee typen stages bieden:

Meeloopstage
Je werkt een aantal dagen per week aan diverse projecten binnen het bureau, om een beter beeld te krijgen van het werken bij een adviesbureau.

Onderzoeksstage
Je combineert eigen onderzoek vanuit je studie met de praktijk van ons bureau.

Waar mogelijk koppelen wij samen met jou het onderzoek aan een specifieke vraag van één van onze opdrachtgevers. Zo wordt jouw onderzoek en advies direct toegepast.  Om een goed beeld te krijgen van het werken bij een adviesbureau, werken veel van onze onderzoeksstagiairs een aantal uur per week aan mee aan onze projecten. Stages bij Bureau BUITEN duren minimaal 3 maanden. Stagiairs ontvangen een goede stagevergoeding.

Heb je interesse om bij Bureau BUITEN te komen werken of ben je op zoek naar een stageplaats?
Vul onderstaand sollicitatieformulier in en wij nemen contact met je op.

Sollicitatieformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.