Over Bureau BUITEN

Bureau BUITEN is een adviesbureau op het gebied van economie en omgeving en werkt dagelijks
met een team van enthousiaste adviseurs aan deze vraagstukken. Wij zijn in 2000 opgericht en
zijn inmiddels uitgegroeid naar een team van 32 medewerkers.

Maak kennis met ons

Het klimaat, de energietransitie, duurzame mobiliteit en nieuwe vormen van wonen, werken en recreëren. Het zijn de thema’s van nu en ook uitdagende vraagstukken. We doen onderzoek en geven advies. Weten de weg naar Europese subsidies en programma’s. En creëren draagvlak om samen verder te komen. Samen met onze opdrachtgevers zetten we ons in voor een sterke, mooie en duurzame omgeving. Bekijk de video en maak kennis met ons.

Wie zijn wij

Ons team bestaat uit 32 gepassioneerde adviseurs met verschillende specialistische achtergronden. Onze kracht is het steeds weer samenbrengen van deze expertises voor de beste aanpak voor het vraagstuk. Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en teambuilding helpt ons het beste uit onszelf te halen. We zijn een open én platte organisatie met een informele sfeer.

Jos van Heest
Senior adviseur
Saskia Roos
Adviseur

Waar staan we voor?

Economie en omgeving met elkaar verbinden én versterken. Met aandacht voor ruimtelijke kwaliteit, brede welvaart en duurzaamheid. Met een team van gepassioneerde professionals werken we voor en met onze opdrachtgevers aan passende en realistische oplossingen. Onze aanpak kenmerkt zich door inlevingsvermogen, flexibiliteit en maatwerk. Zo maken we samen de omgeving sterker, mooier en duurzamer.

  1. Start Bureau BUITEN op 1 september 2000 door Joost Hagens en Janine Caalders op de Monseigneur van de Weteringstraat in Utrecht. Als snel kwamen de eerste medewerkers in dienst.

  2. Anneke van Mispelaar komt in dienst (partner sinds 2011). Verhuizing naar de Vondellaan in Utrecht.

  3. Sander Kooijman in dienst als partner. Bureau BUITEN gaat van een VOF naar een B.V.

  4. Verhuizing naar het monumentale kantoor aan de Achter Sint Pieter op een steenworp afstand van de Utrechtse Domkerk.

  5. Bureau BUITEN heeft 11 medewerkers in dienst. Vertrek Janine Caalders. Zij gaat een nieuwe uitdaging aan.

  6. Maarten Kruger wordt partner en het managementteam bestaat uit vier personen.

  7. Bureau BUITEN groeit door en er werken 25 medewerkers. Verhuizing naar een nieuw pand aan de Wittevrouwensingel 100.

  8. Er werken in 2024
    32 medewerkers.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bureau BUITEN zet zich in voor een sterke, mooie en duurzame omgeving. Dit vertalen we naar ons werk door duurzaamheid altijd mee te nemen in onze projecten. Ook binnen onze organisatie zetten we ons in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. We reizen zo duurzaam mogelijk, proberen zoveel mogelijk te hergebruiken en werken aan een organisatie waarin iedereen zich thuis voelt en betrokken is.

Lees meer over MVO