Onderzoek en advies

Wilt u beter inzicht in de ontwikkelingen in uw regio en advies over de beste koers om uw duurzame ambities te verwezenlijken?

Ruimtelijk-economische analyse, visie- en strategieontwikkeling en monitoring en evaluatie behoren tot de kern van ons werk. Onze adviseurs leggen vanuit hun specialistische kennis dwarsverbanden, overzien de strategische consequenties van uw keuzemogelijkheden en denken mee over praktische haalbaarheid en implementatie.

Persoonlijke aanpak en maatwerk

Wij doen verschillende soorten onderzoek voor onze opdrachtgevers. Elke situatie vraagt vaak om een andere aanpak, daarom kiezen wij voor een persoonlijke aanpak met maatwerk. Wij komen met heldere adviezen, waarmee u direct aan de slag kunt.

Wij hebben de expertise in huis voor onderzoek en advies in de volledige breedte van onze werkvelden. Zo adviseerden we de gemeente Utrecht over mogelijkheden om de creatieve industrie een blijvende plek te bieden in binnenstedelijke gebiedsontwikkelingen, monitoren we de ontwikkelingen (uitgifte, opname, leegstand, transformatie, resterende plancapaciteit) op werklocaties in de Metropoolregio Amsterdam en ontwikkelden we een gebiedsvisie en een strategisch marketingplan voor toerisme en recreatie in de Oostvaardersplassen.

Grip op data met GIS

Wilt u inzicht krijgen in data en deze vertalen naar relevante informatie? Analyse van data zorgt hiervoor. Onze data en GIS-experts doen data-analyses en zorgen ervoor dat de informatie terecht komt in interactieve kaarten, figuren, aantrekkelijke dashboards en apps. Hiermee krijgt u grip op data. Ga voor meer informatie naar de GIS pagina.

Interesse in onderzoek en advies?

Bekijk hieronder onze projecten, vul het contactformulier in of bel ons op 030-2318945.

Economie en werklocaties
Project

Een bloeiende creatieve industrie in een levendige stad

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bureau BUITEN
Wittevrouwensingel 100
3514 AM Utrecht, Utrecht