Nieuws

Bureau BUITEN verhuist naar een nieuw kantoor

Bureau BUITEN verhuist naar een nieuw kantoor

Met trots kunnen we vertellen dat Bureau BUITEN per 20 december 2022 verhuist naar een nieuw kantoor aan de Wittevrouwensingel nummer 100.

Ons nieuwe kantoor sluit aan bij onze groeiambities en het hybride werken. Er is ruimte om samen te overleggen, elkaar te ontmoeten en rustig te werken. Daarnaast is het qua energieprestatie duurzamer.

Anneke van Mispelaar, partner bij Bureau BUITEN: “Afscheid nemen van de plek waar we meer dan 15 jaar zaten doet ons wel wat, maar de Wittevouwensingel 100 biedt weer nieuwe mogelijkheden. Samen maakten we mooie plannen voor een groene en klimaatbestendige inrichting van het nieuwe kantoor en tuin. Hier kunnen we straks fijn werken, samenkomen en gasten ontvangen. Kom gerust een keertje koffie drinken of schuif aan bij de lunch.”

Stukje historie

De Wittevrouwensingel is vernoemd naar de voormalige Wittevrouwenpoort, één van de poorten van de oude stad. Het monumentale pand heeft een rijke historie en was voorheen in 1967 een fabriek voor etiketten en etiketteermachines. Later was het een voormalig kantoor van de NVSH (De Nederlandse Vereniging voor Seksuele Hervorming). In februari 2019 is het pand gerenoveerd en was het een groen flexkantoor voor zelfstandige ondernemers.

Klaar voor de toekomst

Naast het thuiswerken is het ook belangrijk dat we een plek hebben om elkaar te ontmoeten, te overleggen en te ontspannen. Dat kan straks in onze tuin en natuurlijk ook aan het water van de Utrechtse singel. Met het nieuwe kantoor zijn we klaar voor de toekomst.

Ben je benieuwd? Kom gerust een keer een kijkje nemen!

Bekijk hier de routebeschrijving

 

 

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bureau BUITEN
Wittevrouwensingel 100
3514 AM Utrecht, Utrecht