Maarten Kruger wordt partner bij Bureau BUITEN

Het managementteam van Bureau BUITEN gaat van drie naar vier partners. Maarten Kruger start dit nieuwe jaar als partner en gaat het managementteam, bestaande uit Anneke van Mispelaar, Joost Hagens en Sander Kooijman versterken. Wij gingen met hem in gesprek en vroegen naar zijn ambities en drijfveren.


Waarom ben je partner geworden bij Bureau BUITEN?

“Het is voor mij een mooie kans om een nieuwe rol met meer verantwoordelijkheid op me te nemen. Ik ken de markt goed en ik ben me bewust van de kansen en uitdagingen waar we voor staan. Ik werk al zes jaar bij Bureau BUITEN en ik werk prettig samen in het team met alle collega’s.”

Wat gaat er veranderen in je nieuwe rol?

“Ik blijf nog steeds actief in projecten, dus het contact met de opdrachtgevers en mijn dagelijkse werkzaamheden blijven grotendeels hetzelfde. Wel ga ik me vanuit mijn nieuwe rol nog meer richten op complexere vraagstukken en processen voor en bij onze opdrachtgevers. Ik zie dan ook uit naar uitdagende opdrachten en detacheringen komend jaar.

Ook verandert mijn rol binnen het bureau, want ik ga een aantal managementtaken op me nemen. Wij zijn gelukkig een platte organisatie, waar we samen de strategie ontwikkelen en uitvoeren. Maar natuurlijk brengt de rol van partner extra verantwoordelijkheden met zich mee, zoals het aantrekken, binden en behouden van getalenteerde collega’s.”

Waar denk je het verschil te maken?

“Ik vind het leuk om toekomstgericht te denken en een aanjager te zijn als het gaat om visievorming en innovatie. Ik kan daarbij goed overzicht houden en verder denken dan de dag vandaag. Ook vind ik het belangrijk dat collega’s met plezier naar het werk gaan en zichzelf blijven ontwikkelen, daar wil ik graag aan bijdragen.”

Heb je al leuke reacties gehad?

“Ik heb veel positieve reacties gehad. Mijn collega’s en opdrachtgevers vinden het erg leuk. Stiekem wordt er ook gehoopt op extra borrels en activiteiten. De eerste borrel staat al gepland op 16 januari waar we samen gaan proosten op 2020. Dit jaar bestaat Bureau BUITEN namelijk 20 jaar, dus genoeg reden voor mooie nieuwe activiteiten en samenwerkingen.”

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bureau BUITEN
Wittevrouwensingel 100
3514 AM Utrecht, Utrecht