Nieuws

Marktonderzoek bedrijventerreinen Meppel

Marktonderzoek bedrijventerreinen Meppel

Onze adviseurs Bart Versteegh, Joost Hagens en Bart van Rijkom zijn bezig met een marktonderzoek bedrijventerreinen voor de gemeente Meppel. 

De aanleiding voor het onderzoek is de voorspoedige economische ontwikkeling. De economie groeit, bedrijven breiden uit of willen zich vestigen in Meppel. De uitgifte van bedrijventerreinen in Meppel is daardoor in een stroomversnelling geraakt. De gemeente wil hier beleidsmatig op inspelen en zorgen voor voldoende toekomstig aanbod van terreinen. Ook willen ze de kwaliteit en marktconformiteit van de bestaande bedrijventerreinen in stand houden.

Analyse en visie bedrijventerreinen in Meppel
Bureau BUITEN raamt de toekomstige behoefte aan bedrijventerreinen in Meppel. Onderdeel daarvan is de raming van de marktbehoefte voor een nieuw te ontwikkelen bedrijventerrein (Noord III). Daarnaast analyseren wij de bestaande voorraad bedrijventerreinen op knelpunten, kansen en ontwikkelrichtingen. Het resultaat van het marktonderzoek is een brede analyse en visie op de bedrijventerreinen in Meppel, inclusief de verwachte uitbreidingsbehoefte.

Wilt u meer informatie?
Neem contact op met Bart van Rijkom via bart.vanrijkom@bureaubuiten.nl

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bureau BUITEN
Wittevrouwensingel 100
3514 AM Utrecht, Utrecht