Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij zetten we ons in voor een sterke, mooie en duurzame omgeving. Dit vertalen we naar ons werk door duurzaamheid altijd mee te nemen in onze onderzoeken en adviezen. Ook binnen onze organisatie zetten we ons in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. We richten ons hierbij op de pijlers people, planet en profit.

People: onze mensen

De medewerkers van Bureau BUITEN worden intensief begeleid en gestimuleerd om zich te ontwikkelen. Zowel werkinhoudelijk als op het gebied van competenties en coaching. Iedere medewerker heeft jaarlijks de beschikking over een ruim budget, waaruit kosten voor cursussen en opleidingen worden vergoed.

Meerdere keren per jaar worden inhoudelijke kennissessies georganiseerd, waar we met het team kennis uitwisselen, onze strategie aanscherpen en onze samenwerking een impuls geven. Er is geen ‘traditionele’ top-down structuur en de medewerkers denken zelf mee over de strategie van Bureau BUITEN. We doen het echt samen.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en streven naar een divers team. We investeren in nieuw talent. Studenten krijgen de mogelijkheid om stage te lopen en ervaring op te doen bij de projecten. Er zijn verschillende stageplaatsen per jaar. Ook bieden wij stagiairs de mogelijkheid hun stage te combineren met hun afstudeeronderzoek.

Planet: Milieu en klimaat

We zetten ons in om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Daarom scheiden wij onze afvalstromen en letten bij inkoop op de maatschappelijke en milieuomstandigheden waarop goederen zijn geproduceerd. Daarbij kiezen wij bewust voor duurzame producten.

Ook bekijken we hoe we binnen onze mogelijkheden ons kantoor kunnen verduurzamen. Ons kantoor is goed bereikbaar met het openbaar vervoer voor medewerkers en bezoekers. Er zijn geen leaseauto’s en wij zijn veel in het OV en op de (OV)fiets te vinden.

Profit: maatschappelijke betrokkenheid

Wij staan altijd open voor nieuwe initiatieven waarmee wij een bijdrage kunnen leveren aan een sterke, mooie en duurzame omgeving. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden hiervoor te bespreken. Wij komen graag in gesprek!

Duurzame projecten

Een greep uit onze projecten voor een duurzame omgeving waar wij aan werken.

Meer informatie?

Neem contact op met Rutger van Raalten, e-mailadres rutger.vanraalten@bureaubuiten.nl

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bureau BUITEN
Wittevrouwensingel 100
3514 AM Utrecht, Utrecht