Online masterclass

Subsidiekansen én projectideeën nieuwe EU-programmaperiode 2021-2027

Online masterclass over EU subsidiekansen én projectideeën 2021-2027

Op 24 juni organiseren wij een online EU masterclass die gaat over de subsidiekansen van de nieuwe EU-programmaperiode en gaan we verder in op een aantal van uw projectideeën.

Wij vertellen over de laatste ontwikkelingen en gaan samen aan de slag om uw organisatie goed voor te bereiden op de nieuwe subsidiekansen. Wilt u weten wat voor kansen er zijn voor uw organisatie? Of heeft u een projectidee dat u wilt bespreken? Meld u dan nu aan! 

Veel subsidiekansen nu een stap dichterbij

Met de goedkeuring van het EU-budget en verwachte vaststelling van de thematische programma’s zoals LIFE en Horizon Europe, komen er veel subsidiekansen een stap dichterbij. We praten u kort bij over de laatste ontwikkelingen van de EU-programma’s. In een special lichten we twee programma’s uit die op dat moment al gepubliceerd zijn. We besteden aandacht aan de stappen die nodig zijn voor het komen tot een aanvraag en de meerwaarde van een Europees project.

Deelsessies voor projectideeën

In het tweede deel van het programma gaan we uiteen in (thematische) deelsessies om projectideeën te bespreken. U kunt uw projectidee dan kort toelichten om hier vervolgens over door te praten: waar loopt u tegenaan en binnen welke EU-programma’s liggen er kansen voor het idee? Hiermee gaan we een stap verder dan onze vorige masterclasses en hopen we u zo goed mogelijk voor te bereiden op de nieuwe programmaperiode.

Meld u aan voor de online masterclass

Deze online EU masterclass organiseren wij voor een groep van maximaal 20 personen, omdat we in deelsessies projectideeën willen bespreken. Mochten er meer dan 20 aanmeldingen zijn dan komt u op de reservelijst voor een vervolg. Enkele dagen voor de masterclass ontvangt u link om deel te kunnen nemen.

Wilt u deelnemen aan de deelsessies om uw projectidee te bespreken? Deel dit dan met ons in het onderstaande aanmeldingsformulier. Dat mag beknopt, bijvoorbeeld alleen het thema en de activiteiten die u ongeveer in gedachten heeft, of uitgebreider als u al verder bent met het projectidee. Wij denken graag mee en geven advies hoe u zich kunt voorbereiden. Om iedereen aan bod te laten komen willen we u vragen slechts één projectidee in te dienen.

Datum: donderdag 24 juni 2021
Tijdstip: plenaire sessie 14:00-14:45
deelsessies projectideeën: 14:45-16:00
Locatie: online

Oeps! We konden je formulier niet vinden.