Adriana Stam

Adriana is senior adviseur bij onze organisatie. Graag stellen wij Adriana aan je voor.

Kan je iets vertellen over je achtergrond?

“Ik ben een ervaren project- en procesmanager op het gebied van vrijetijdseconomie, innovatie, gebiedsontwikkeling en regiobranding. Bij het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord heb ik tien jaar gewerkt aan complexe opgaven als programmamanager vrijetijdseconomie. Bij Bureau BUITEN werk ik aan uiteenlopende projecten op gebied van vrijetijdseconomie en erfgoed, die variëren van verkenningen, ontwikkelingsstrategieën, uitvoeringsprogramma’s, beleidsvisies en -kaders.”

Wat is jouw specialisme?

“Naast mijn ervaring en kennis over vrijetijdseconomie woon ik in een toeristische hotspot, dus ik ben zelf ook een ervaringsdeskundige als het gaat om waardevol en duurzaam toerisme. Een integrale blik hoort bij de vrijetijdseconomie en ik werk graag aan opdrachten waarbij allerlei stakeholders betrokken zijn. Ik vind het leuk om de inhoud en de conclusies in de juiste context zetten, zonder het belang en de toegevoegde waarde voor de betrokkenen uit het oog te verliezen.”

Waar krijg je energie van?

“Samenwerken aan mooie resultaten, waarmee de vrijetijdssector zich kan ontwikkelen en voor bezoekers unieke ervaringen gecreëerd worden. Ik vind het belangrijk dat duurzaamheid daarbij voorop staat, zowel het ecologische, sociale als het economische aspect. De vrijetijdseconomie is een breed vakgebied en ontwikkelt zich razendsnel en die dynamiek is heerlijk.”

Hoe is het om te werken bij Bureau BUITEN?

“Bureau BUITEN is een bedrijf waarin de verschillende werkvelden elkaar heel goed aanvullen, dat is niet alleen prettig voor onze klanten maar ook als je er werkt. Er is veel kennis in huis en iedereen is altijd bereid om zijn kennis en ervaring te delen. En we krijgen volop de mogelijkheden om ons verder te ontwikkelen.”

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

“Ik ga graag op pad om nieuwe ervaringen op te doen of mooie dingen te zien en te beleven. Reizen blijft altijd een passie of het nu wandelend, met de motor, trein of lokaal vervoer is. Onze wereld is prachtig en overal ontmoet je leuke mensen met mooie verhalen.”

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bureau BUITEN
Wittevrouwensingel 100
3514 AM Utrecht, Utrecht