Barbara Waltmans

Barbara is adviseur bij onze organisatie. Graag stellen wij Barbara aan je voor.

Kan je iets vertellen over je achtergrond?

Ik heb in Wageningen de Bachelor of Science Tourism en vervolgens de Master Leisure, Tourism & Environment afgerond. Daarna heb ik als beleidsmedewerker bij zowel de gemeente Den Haag als het ministerie van Economische Zaken en Klimaat gewerkt waar ik verantwoordelijk was voor de coördinatie van een startup programma en het aanjagen van innovatie binnen de organisatie. Ik heb hierdoor veel innovatieve projecten begeleid en ervaring opgedaan binnen verschillende lagen van de overheid. Iets wat waardevol is in mijn rol als adviseur.

Wat is jouw specialisme?

Ik ben van nature sterk in plannen en organiseren, overzicht bewaren én verbinden. Ik heb ervaring in het samenbrengen van beleidsmakers en ondernemers en het vertalen van beleid naar de praktijk. Ik zet me bij Bureau BUITEN met volle enthousiasme in voor uiteenlopende projecten op het gebied van de vrijetijdseconomie, duurzaam toerisme en natuurbehoud.

Waar krijg je energie van?

Ik raak geïnspireerd van het samenwerken in teams met mensen die dezelfde passie delen. Daarnaast krijg ik energie van gesprekken met stakeholders op locatie en het zien van resultaten in de praktijk.

Hoe is het om te werken bij Bureau BUITEN?

Ik vind het leuk dat ik bij Bureau BUITEN weer vanuit een ander perspectief naar maatschappelijke opgaven kan kijken en bij kan dragen aan de verduurzaming van recreatie en toerisme. Bij Bureau BUITEN voel je je gelijk thuis. Er heerst een fijne sfeer en de projecten zijn divers.

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik heb een passie voor reizen en ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe landen en culturen. Het liefste ontdek ik plekken waar ik nog nooit ben geweest! Ik houd van koken en nieuwe gerechten uitproberen, suppen, buitenactiviteiten maar ook van gezelligheid met vrienden en familie.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bureau BUITEN
Wittevrouwensingel 100
3514 AM Utrecht, Utrecht