Emma Klever

Emma is senior adviseur bij onze organisatie. Graag stellen wij Emma aan je voor.

Kan je iets vertellen over je achtergrond?

“Ik heb een achtergrond in Europese studies en Internationale Betrekkingen en ik werkte na mijn studie enkele jaren als beleidsmedewerker en projectmanager in Brussel. De focus lag daarbij op de meerwaarde van en voorwaarden voor Europese samenwerking. Sinds 2018 werk ik bij Bureau BUITEN aan Europese projecten en als proces- of projectmanager voor andere projecten.”

Wat is jouw specialisme?

“Het ontwikkelen van succesvolle Europese subsidieaanvragen. Samen met de opdrachtgever en collega’s geven we het hele proces vorm: het uitwerken van een goed onderbouwd projectidee, het samenstellen van een Europees partnerschap en het opstellen van een innovatief én goed uitvoerbaar werkplan. Ik houd het overzicht in complexe projecten, zorg voor structuur en een heldere planning en breng partijen bij elkaar met oog voor alle belangen. Dezelfde rol vervul ik in de uitvoering van goedgekeurde projecten.”

Waar krijg je energie van?

“Het samen bouwen en realiseren van een project geeft mij veel energie. Een goede werkrelatie met de opdrachtgever en alle projectpartners staat daarin centraal. Je werkt onder tijdsdruk toe naar een harde deadline en bij de uitvoering werk je nog jaren samen. Daarin speelt interculturele communicatie ook een belangrijke rol.”

Hoe is het om te werken bij Bureau BUITEN?

“Bij Bureau BUITEN werk ik samen met fijne collega’s waar je op kunt bouwen. Je zet samen je schouders onder een project om tot een goed resultaat te komen. Het werk is veelzijdig en afwisselend, waardoor je altijd iets nieuws kunt leren en uitgedaagd blijft. Er is ook veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.”

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

“Ik breng graag tijd door met familie en vrienden, maak muziek, lees of ga naar buiten.”

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bureau BUITEN
Wittevrouwensingel 100
3514 AM Utrecht, Utrecht