Esther van de Velden

Esther is communicatieadviseur bij onze organisatie. Graag stellen wij Esther aan je voor.

Kan je iets vertellen over je achtergrond?

“Ik ben een ervaren allround communicatieadviseur en ik heb ruim 10 jaar in de ICT-sector gewerkt. Ik vind het erg leuk om complexe materie te vertalen naar heldere communicatiemiddelen. Ik werk doelgroepgericht vanuit een strategisch plan naar een praktische uitvoering toe.”

Wat is jouw specialisme?

“Ik werk graag aan themagerichte communicatie, waaronder content marketing. Dit doe ik graag samen met inhoudelijke professionals. Door mijn pro-actieve houding weet ik mensen te enthousiasmeren en te verbinden. Ook hou ik mij graag bezig met verschillende projecten tegelijk. Van de website, PR, content marketing, social media, video tot events.”

Waar krijg je energie van?

“Ik krijg er energie van om samen te werken aan communicatieprojecten met inhoudelijke professionals om een goede vertaalslag te maken naar heldere communicatie met een goed resultaat, zoals een hoog bereik of interactie met de doelgroep.”

Hoe is het om te werken bij Bureau BUITEN?

“Bureau BUITEN is een hele goede werkgever. Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en teambuilding. Er zijn bijvoorbeeld inhoudelijke Bureau BUITEN dagen die georganiseerd worden door collega’s. Er is geen hiërarchie, er zijn korte lijnen en we doen het echt samen. Er is veel ruimte voor eigen inbreng. En ook niet onbelangrijk er worden leuke teamuitjes georganiseerd.”

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

“Reizen naar verre landen is echt mijn grote passie en ik doe graag leuke dingen met mijn familie en vrienden. Ik ben actief en ondernemend en ik vind het leuk om nieuwe mensen en culturen te leren kennen. Ook zet ik mij graag in voor de mens en de maatschappij.”

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bureau BUITEN
Wittevrouwensingel 100
3514 AM Utrecht, Utrecht