Indy Schumacher

Indy is adviseur bij onze organisatie. Graag stellen wij Indy aan je voor.

Kan je iets vertellen over je achtergrond?

“Ik heb de Bachelor of Science Tourism gevolgd, een joint degree van Wageningen Universiteit en Breda University of Applied Sciences. Daarna heb ik de Master International Development Studies afgerond, met een specialisatie in Sociology of Development. Na mijn studietijd heb ik twee jaar als duurzaam toerisme consultant gewerkt. Ik heb toen zowel binnen de particuliere- als publieke sector gewerkt en ik heb ervaring opgedaan op het gebied van duurzaam toerisme en de internationale ontwikkeling. Mijn ambities op het gebied van duurzaam toerisme, ontwikkeling, klimaatadaptatie en de energietransitie hebben mij bij Bureau BUITEN gebracht, waar ik bijdraag aan onder anderen opdrachten omtrent Europese projecten en subsidieaanvragen, vrijetijdseconomie en duurzaamheid.”

Wat is jouw specialisme?

“Mijn kennis op het gebied van internationale ontwikkeling en duurzaam toerisme kan ik bij veel projecten toepassen om tot een waardevol resultaat van maatschappelijk belang te komen. De balans tussen mens, milieu en economie is essentieel voor duurzame ontwikkeling en het behalen van de klimaatdoelen. Ik draag graag bij aan het behalen en waarborgen van deze balans zowel bij projecten binnen Nederland als op Europese schaal.”

Waar krijg je energie van?

“Ik krijg energie van het aangaan van gesprekken met stakeholders. Het samen sparren om tot strategieën en oplossingen voor sociaal- economische of milieu gerelateerde vraagstukken te komen geeft mij veel voldoening. Ik ga uitdagingen niet uit de weg en behaalde resultaten zijn een stimulans voor mij om een stapje verder te gaan.”

Hoe is het om te werken bij Bureau BUITEN?

“Bij Bureau BUITEN is er een fijne werksfeer. We werken hard, maar er is ook ruimte voor humor. Er is de mogelijkheid om bij te dragen aan projecten van verschillende werkvelden, waardoor je je als adviseur op een breed vlak kan ontwikkelen en er veel kennisuitwisseling tussen collega’s.”

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

“Het liefst besteed ik mijn vrije tijd buiten de deur en in de natuur. Ik hou ervan om met de honden een lange wandeling over het strand of in het bos te maken. Ook bespeel ik van jongs af aan de viool, dit is voor mij een passie waarin ik veel creativiteit kwijt kan.”

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bureau BUITEN
Wittevrouwensingel 100
3514 AM Utrecht, Utrecht