Maarten Kruger

Maarten is partner en senior adviseur bij onze organisatie.

Kan je iets vertellen over je achtergrond?

“Na mijn bachelor aan de University College Utrecht en mijn master Economische Geografie aan de Universiteit Utrecht, ben ik in 2014 bij Bureau BUITEN aan de slag gegaan. Ik groeide door van junior adviseur naar allround medior adviseur, senior adviseur en projectleider. In 2020 ben ik één van de partners bij Bureau BUITEN. Het is erg interessant om niet alleen als adviseur, maar ook vanuit een management- en partnerrol aan de ontwikkeling van het bureau bij te dragen. Samen met de andere partners ben ik verantwoordelijk voor het management van het bureau, naast mijn inhoudelijke advieswerk.”

Wat is jouw specialisme?

“Mijn expertise bestaat uit kennis van verschillende ruimtelijk-economische thema’s, zoals lokaal en regionaal economisch beleid, regionale samenwerking, werklocatiebeleid en functiemenging, innovatiebevordering en Europese programma- en projectontwikkeling. Ik schakel snel tussen projecten en maak ik mij nieuwe inhoud snel eigen. Ik zorg ervoor dat de klus samen met het team geklaard wordt. Een goede samenwerking met de opdrachtgever staat daarbij altijd centraal.”

Waar krijg je energie van?

“Ik richt mij graag op complexe processen. Ik creëer overzicht in ingewikkelde speelvelden en breng meerdere belangen en partijen bij elkaar in een project. Ook breng ik graag structuur aan en scheidt hoofd- en bijzaken van elkaar en zorg voor een zorgvuldig proces met de betrokken stakeholders.”

Hoe is het om te werken bij Bureau BUITEN?

“Ik houd van afwisseling en dompel me graag onder in nieuwe projecten. Steeds weer een nieuw gebied, thema en context: daar krijg ik energie van. Naast de projecten hou ik mij bezig met het HR beleid, het aantrekken van nieuw talent en de groei en strategie van het bureau. Er is bij ons veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en teambuilding en er heerst een prettige informele sfeer.”

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

“In mijn vrije tijd ga ik graag op reis met mijn partner of met vrienden, tennis ik, probeer ik zoveel mogelijk naar de sportschool te gaan en breng ik graag tijd met familie en vrienden door.”

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bureau BUITEN
Wittevrouwensingel 100
3514 AM Utrecht, Utrecht