Miles Copping

Miles is adviseur bij onze organisatie.

Miles is bij ons de expert op gebied van data. Hij heeft kennis van de nieuwste technologische mogelijkheden in geografische dataverzameling, analyse en ontsluiting. Hij weet hoe je van data de juiste relevante informatie kunt genereren en hoe je dit presenteert in real-time online dashboards, zoals de Monitor Plabeka Dashboards. Voor de provincie Gelderland ontwikkelde Miles een mobiele app, waarmee je de score van alle Gelderse bedrijventerreinen op toekomstbestendigheid kunt zien.

Sterke analytische vaardigheden

Miles beschikt over sterke analytische en methodologische vaardigheden. Met informatie van vandaag werpt Miles door middel van analyse een blik op morgen. Zo ontwikkelde hij voor de metropoolregio Amsterdam, regio Groningen-Assen en de gemeente Tilburg werkgelegenheidsprognoses. Zijn werk is altijd volledig herleidbaar wat zorgt voor een grote transparantie.

Gedreven en kritisch

Miles is een gedreven en integere collega en hij stelt hoge eisen aan zijn werk. Hij is kritisch en zet zich voor de volle 100% in om projecten tot een goed einde te brengen. Bovendien is Miles door zijn sociale karakter en humor een prettige collega om mee samen te werken.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bureau BUITEN
Achter Sint Pieter 160
3512 HT, Utrecht