Miles Copping

Miles is adviseur bij onze organisatie.

Miles heeft een brede interesse als het gaat om ruimtelijke economie. Hij zet zich graag in om de ruimtelijke omgeving duurzamer, socialer en mooier te maken. Miles is een harde werker en gaat altijd zeer nauwkeurig aan de slag. Hij ziet geen detail over het hoofd.

Inzicht met microdata-analyses

Miles vindt het erg interessant om microdata-analyses te maken. Voor de provincie Flevoland heeft hij de ontwikkeling van de werkgelegenheid op vestigingsniveau in kaart gebracht. De analyses geven inzicht in de (ruimtelijke) ontwikkeling van de bedrijvigheid/werkgelegenheid per sector en bedrijfsgrootte. Ook heeft hij met de microdata de ontwikkeling van de bedrijvigheid/ werkgelegenheid in verschillende deelgebieden (werklocaties, gemeenten, postcodegebieden) geanalyseerd.

Sterke analytische vaardigheden

Miles beschikt over sterke analytische vaardigheden. Met de informatie van vandaag kan hij door middel van analyse een blik werpen op morgen. Hij is visueel ingesteld en maakt de mooiste overzichtskaarten voor onze opdrachtgevers. Miles is door zijn sociale karakter en humor een prettige collega om mee samen te werken.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bureau BUITEN
Achter Sint Pieter 160
3512 HT, Utrecht