Miriam de Jonge

Miriam regelt wekelijks een heerlijke lunch tot in de puntjes bij onze organisatie. Graag stellen wij Miriam aan je voor.

Kan je iets vertellen over je achtergrond?

“Ik heb 15 jaar bij La Place bij V&D gewerkt. Ik heb daar de omslag meegemaakt naar restaurants waar beleving centraal staat en waar je alles zelf kan pakken. Daarna heb ik 8 jaar in een schoenenwinkel gewerkt en toen ben ik de catering ingegaan. Ik vind het leuk om de lunch te verzorgen en mensen blij te maken.”

Wat is jouw specialisme?

“Ik vind het leuk om met verse ingrediënten iets moois te maken. Ik sta zelf graag aan het roer om steeds iets nieuws te bedenken. Van een lekkere salade tot verse soep. Ik geef graag mijn eigen draai aan gerechten en ik maak wekelijks een planning wat ik ga kopen en maken.”

Waar krijg je energie van?

“Ik krijg er energie van als collega’s de lunch lekker vinden. Het is belangrijk om samen gezellig te eten en ook een rustpunt te hebben.”

Hoe is het om te werken bij Bureau BUITEN?

“Bij Bureau BUITEN krijg je een familiegevoel. Dit is het kleinste bedrijf waar ik tot nu toe heb gewerkt. Het is fijn dat je iedereen persoonlijk kent en onderdeel bent van het team.”

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

“Ik vind het heerlijk om lange wandelingen te maken met de hond. Ook hou ik van lezen en dat met name thrillers. En ik breng graag tijd door met mijn kinderen en kleinkinderen.”