Nanne van der Struijs

Nanne is adviseur bij onze organisatie. Graag stellen wij Nanne aan je voor.

Kan je iets vertellen over je achtergrond?

Ik heb de bachelor Sociale Geografie en Planologie aan de Universiteit Utrecht gevolgd. Daarna heb ik de onderzoeksmaster Urban and Economic Geography (vanaf 2023: Global Urban Transformations) gedaan, ook aan de Universiteit Utrecht. Tijdens mijn studies heb ik uiteenlopende vakken gevolgd over ruimtelijke economie, planologie, migratie, geopolitiek en het sociale domein in zowel de Nederlandse als internationale context. Ook heb ik twee de keer de kans gehad om in het buitenland vakken te volgen bij de departementen sociologie (Stockholm University) en comparative politics (University of Bergen). Tijdens het laatste jaar van mijn master liep ik stage bij Bureau BUITEN en dat is van beide kanten zo goed bevallen dat ik sinds september 2022 aan de slag ben als adviseur.

Wat is jouw specialisme?

Ik ben analytisch, leergierig en bewaar het overzicht. Vanuit mijn studie heb ik geleerd gedegen onderzoek te doen en samen met anderen (met een strakke planning) resultaten te bereiken in de vorm van presentaties, artikelen en rapporten. Bij een samenwerking vind ik het belangrijk om een goede sfeer te bewaren en iedereen mee te nemen in het proces. Mijn holistisch denken aan de hand van verschillende schaalniveaus kan daarbij zeer waardevol zijn.

Waar krijg je energie van?

Tijdens mijn studie en stage heb ik kennis uit de theorie opgedaan en vervolgens leren herkennen in het landschap om me heen. Het geeft mij energie om hiermee aan de slag te gaan door analyses te maken en gesprekken met stakeholders aan te gaan. De mogelijkheid om te ervaren wat de impact van ons werk is dat is een belangrijke reden om bij Bureau BUITEN te werken. Het doel om bij te dragen aan een sterke, mooie en duurzame omgeving geeft mij veel energie. Zowel in het stedelijke, dorpse als in natuurlijke omgevingen geniet ik van het buiten zijn.

Hoe is het om te werken bij Bureau BUITEN?

Voor mij is de combinatie van hard werken, een prettige bedrijfscultuur en goede sfeer binnen het team de belangrijkste reden om na mijn stage bij Bureau BUITEN te blijven en als adviseur aan de slag te gaan. Doordat ik in met verschillende samenstellingen aan uiteenlopende projecten werk leer ik mijn kundige en enthousiaste collega’s goed kennen. Ik werk binnen verschillende thema’s aan interessante projecten, dit maakt mijn werk hier afwisselend en uitdagend.

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik graag op pad samen met anderen. Ik sport, maak mijn rondes op de racefiets en vind het heerlijk om concerten en festivals te bezoeken. Op vakantie trek ik het liefst de bergen in en combineer ik dat met de cultuur van een stad. Tegelijkertijd zijn een avond tijd maken voor een roman of biografie, het spelen van gezelschapsspelletjes of zoeken naar nieuwe (oude) muziek ook dingen die ik graag doe.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bureau BUITEN
Wittevrouwensingel 100
3514 AM Utrecht, Utrecht