Nynke Meeske

Nynke is adviseur bij onze organisatie. Graag stellen wij Nynke aan je voor.

Kan je iets vertellen over je achtergrond?

Ik heb een HBO-opleiding gevolgd in Tourism Management aan Breda University of Applied Sciences. Ik merkte dat ik nog niet klaar was met leren en ook nog andere thema’s inherent aan toerisme wilde verkennen. Ik ben daarom de master Culturele Geografie en Toerisme aan de Radboud Universiteit in Nijmegen gaan volgen. Door deze combinatie van studies heb ik verschillende vraagstukken zowel op een praktische als wetenschappelijke manier kunnen benaderen. Mijn afstudeerstage heb ik bij Bureau BUITEN gedaan met het positieve resultaat dat ik aansluitend als adviseur aan de slag ben gegaan. Ik werk nu met veel plezier aan diverse onderwerpen en projecten op gebied van toerisme, recreatie en erfgoed.

Wat is jouw specialisme?

In mijn studies heb ik over verschillende thema’s mogen leren met een focus op vraagstukken die het thema duurzaam toerisme raken. Het vergroten van de maatschappelijke waarde van toerisme en recreatie op een bestemming en het creëren van een bestemming in balans zijn onderwerpen die mij interesseren. Ik ben enthousiast en gedreven en neem graag mensen mee in mijn enthousiasme. Verder werk ik graag doelgericht en ga ik nauwkeurig en planmatig te werk.

Waar krijg je energie van?

Ik ben sociaal en krijg energie van mensen om mij heen. Ik werk daarom graag in teamverband om elkaar te helpen, van elkaar te leren en elkaar te versterken om zo tot een mooi eindproduct te komen. Daarnaast geeft het werken aan projecten die op een positieve manier bijdragen aan een sterke en duurzame omgeving en het zien van resultaten in de praktijk mij energie.

Hoe is het om te werken bij Bureau BUITEN?

Het werken bij Bureau BUITEN is heel divers. Dit uit zich voornamelijk in de verschillende projecten waarin een diversiteit aan onderwerpen aan bod komt. Het enthousiaste en gezellige team zorgt ervoor dat ik met veel plezier aan het werk ben!

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik ben een mensenmens en ben daarom in mijn vrije tijd het liefste met vrienden en familie. Van samen op pad tot gezellig samen op de bank voor een goed gesprek of een gezelschapsspelletje. Daarnaast houd ik enorm van reizen en staan er nog veel bestemmingen op mijn bucketlist.