Sanne Vaalt

Sanne is adviseur bij onze organisatie. Graag stellen wij Sanne aan je voor.

Kan je iets vertellen over je achtergrond?

Ik heb de hbo-opleiding Tourism Management aan Saxion Hogeschool afgerond en tijdens deze studie volgde ik de minor Conservation Tourism aan Wageningen University & Research. Dit beviel zo goed, dat ik na mijn hbo-studie de master Tourism, Society en Environment heb gedaan. Hierna ben ik bij Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen en het Routebureau Veluwe aan de slag gegaan. Daar hield ik me bezig met productontwikkeling en marketing en communicatie op het gebied van routes.

Wat is jouw specialisme?

Tijdens mijn master heb ik de richting Tourism & Natural resources gedaan. Hierbij lag de focus op de balans tussen toerisme en natuur, duurzaamheid en het betrekken van de verschillende stakeholders. Ik vind het leuk om verschillende stakeholders in het proces te betrekken en mijn sterke inlevingsvermogen komt hierbij goed van pas. Ook heb ik veel kennis opgedaan over routenetwerken en hoe je dit letterlijk en figuurlijk op de kaart zet.

Waar krijg je energie van?

Ik krijg veel energie van het in gesprek gaan met verschillende stakeholders. Gezamenlijk tot een visie en oplossingen komen, stimuleert mij om een gedragen uitkomst op te leveren. Ik vind het interessant om door middel van creatieve werkvormen de juiste informatie op te halen en in te zetten voor een sterk eindproduct.

Hoe is het om te werken bij Bureau BUITEN?

Werken bij Bureau BUITEN is erg afwisselend. Het ene moment ben je bezig met een rapport schrijven, terwijl je de andere dag een werksessie verzorgd of de locatie van je project bezoekt. Daarnaast is er veel ruimte om je te ontwikkelen en om eigen initiatieven in te brengen.

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met vrienden en familie. Ik hou ervan om buiten te zijn en te bewegen. Ik vind het leuk om te wandelen, hardlopen, kajakken of kickboksen. Ook ben ik fanatiek met spelletjes, lees ik graag een boek en vind ik het leuk om creatief bezig te zijn. Daarnaast heb ik een grote passie voor reizen.