Sanne van Kessel

Sanne is adviseur bij onze organisatie. Graag stellen wij Sanne aan je voor.

Kan je iets vertellen over je achtergrond?

Na een opleiding aan de middelbare hotelschool heb ik de bachelor Human Resource Management gedaan in Rotterdam. Ondertussen werk ik al een aantal jaar als HR Adviseur. Ik werkte bij verschillende organisaties, van productie tot de facilitaire sector en de kinderopvang. De dynamiek van HR is wat ik leuk vind. Je hebt veel met mensen te maken en dat gaat me goed af. Ik richt me ook op analyse, verdieping en verbetering. Voor mij is het werk als HR Adviseur een ideale rol om deze interesses te combineren. Bij Bureau BUITEN is mijn werk dan ook intern en gericht op onze eigen medewerkers.

Wat is jouw specialisme?

De mens en zijn persoonlijke ontwikkeling vind ik oneindig interessant. De vraag achter de vraag, wat drijft ons en wat hebben we nodig om ons werk goed in te doen onderzoek ik graag. Daarbij heb ik minor Human Talent Development gevolgd en recent een opleiding NLP afgerond.

Waar krijg je energie van?

Creatief bezig zijn en vooral binnen mijn werk deze creativiteit inzetten. Door out of the box oplossingen te bedenken voor problemen, of door (interne) processen te verbeteren of door een goed gesprek te voeren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Hoe is het om te werken bij Bureau BUITEN?

Ik heb mijn eerste maanden als een warm bad ervaren. De collega’s zijn bevlogen en geïnteresseerd, in het werk wat ze doen maar ook in elkaar. Ik leer weer een hoop nieuwe dingen bij, doordat dit vakgebied nog nieuw voor mij is.

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik heb een jong gezin met drie jongens van 6, 4 en 4 en een leuke man, daar spendeer ik graag mijn tijd mee. Vorig jaar zijn we op reis geweest naar Nieuw Zeeland en sindsdien droom ik van het maken van een nieuwe reis. Daarnaast heb ik een aantal lieve vriendinnen waar ik graag dingen mee onderneem. Ik probeer dagelijks thuis wat yoga te doen en ik doe allerlei creatieve dingen met mijn handen, zoals aquarellen, breien en handvormen met klei.