Saskia Roos

Saskia is adviseur bij onze organisatie. Graag stellen wij Saskia aan je voor.

Kan je iets vertellen over je achtergrond?

Ik heb de master Tourism, Society & Environment (duurzaam toerisme), gevolgd in Wageningen en daarvoor de bachelor Tourism Management in Rotterdam gedaan. Hierdoor heb ik een achtergrond in zowel de managementkant van toerisme & recreatie als de link naar duurzame vrijetijdseconomie. Ik verdiep me graag in verschillende onderwerpen en opdrachten, van projecten over erfgoed tot het schrijven van een toekomstvisie voor een gemeente of gebied. Bij Bureau BUITEN werk ik aan verschillende vraagstukken op het gebied van (duurzaam) toerisme en vrijetijdseconomie.

Wat is jouw specialisme?

Ik ben positief en geïnteresseerd in hoe mensen denken en wat ze vinden. Daardoor luister ik graag naar anderen en kan ik goed meenemen wat zij belangrijk vinden. Daarnaast werk ik gestructureerd en ben ik doelgericht. Inhoudelijk heb ik mij binnen mijn studies en onderzoeken verder verdiept en gespecialiseerd op het gebied van de duurzame bezoekerseconomie en duurzaam toerisme.

Waar krijg je energie van?

Ik krijg veel energie van werken met mensen en samen een mooi resultaat neerzetten. Dit zowel met mijn collega’s in teamverband als met opdrachtgevers en betrokkenen bij projecten. Daarnaast vind ik het erg leuk om nieuwe plekken te ontdekken en te onderzoeken en krijg daarom ook veel energie van locatiebezoeken tijdens projecten.

Hoe is het om te werken bij Bureau BUITEN?

Ik heb het erg naar mijn zin bij Bureau BUITEN, we werken in een enthousiast team aan inspirerende projecten. Daarnaast vind ik de diversiteit van de projecten interessant, waardoor je aan verschillende onderwerpen tegelijk werkt.

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met vrienden en familie en ben ik vaak in of op het water te vinden door verschillende (water)sporten te beoefenen, zoals duiken of surfen. Daarnaast vind ik het leuk om creatief bezig te zijn en is mijn grote passie reizen.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bureau BUITEN
Wittevrouwensingel 100
3514 AM Utrecht, Utrecht