Wouter Maat

Wouter is adviseur bij onze organisatie.

Wouter is een gedreven economische geograaf met een optimistische houding. Hij is leergierig, enthousiast en heeft een brede interesse. Wouter houdt zich graag bezig met zowel ruimtelijk economische vraagstukken als planologische vraagstukken, waarbij hij de laatste wetenschappelijke inzichten combineert met de dagelijkse praktijk van het werkveld.

Verzamelen en analyseren van data

Wouter is zowel goed in het verzamelen en analyseren van kwantitatieve als kwalitatieve data. Daardoor weet hij zowel in cijfers als woorden de juiste methode en kennis toe te passen bij de verschillende projecten. Zijn interesse in gebiedsontwikkeling en de economie is groot, met als doel een zo’n efficiënt mogelijke samenleving voor het individu en voor bedrijven.

Communicatief sterk en efficiënt

Wouter is communicatief sterk en zorgt voor een goede sfeer in de samenwerking. Hij heeft goed zicht op de hoofdlijnen van een project en hoe je het proces zo efficiënt mogelijk kan inrichten. Wouter is een betrouwbare adviseur die de tevredenheid van de opdrachtgever hoog in het vaandel heeft staan.

Neem contact op

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bureau BUITEN
Achter Sint Pieter 160
3512 HT, Utrecht