Wij werken aan

Europese projecten en programma's

Begeleiding van een projectidee tot een Europees project

Ondersteuning bij Europese projecten en programma’s

Bent u op zoek naar Europese financiering voor uw project, of wilt u projectbegeleiding bij het uitvoeren van een Europees project of heeft u een innovatief projectidee? Onze EU adviseurs begeleiden u graag vanaf het eerste projectidee, naar de subsidieaanvraag én de goedkeuring van het Europese project. Ook kunnen wij het programmamanagement voor u doen.

Jarenlange kennis

De EU biedt een breed spectrum aan programma’s met subsidiemogelijkheden voor bedrijven, overheden en maatschappelijke organisaties. Inhoudelijke kennis van Europese programma’s, het realiseren van partnerschappen en het opstellen van subsidieaanvragen vragen om kennis, ervaring en capaciteit.

De EU adviseurs van Bureau BUITEN hebben deze kennis en ervaring in huis. Al 20 jaar werken wij aan Europese projecten en weten we waar de mogelijkheden liggen voor het aanvragen van Europese subsidie. Wij beschikken over jarenlange kennis van de Europese programma’s en adviseren u dan ook graag over welk programma het beste aansluit bij uw projectidee en hoe dit kan leiden tot een kansrijke subsidieaanvraag. Het aantal Europese aanvragen wat wij hebben ingediend en is goedgekeurd ligt ver boven het gemiddelde.

Overzicht Europese programma’s

Wij kunnen u ondersteuning bieden bij de verschillende EU-programma’s. Op deze pagina vind u een overzicht per programma en een factsheet met meer informatie.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u meer weten over Europese projecten of programma’s? Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. Vul het contactformulier in of bel ons op 030-2318945. U kunt zich ook aanmelden voor onze speciale EU nieuwsbrief via onderstaand formulier.

Nieuwsbrief EU

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Energie en duurzame omgeving
Project

Europees project LIFE NARMENA: Duurzame bodemsanering